Annonse
29. juli 2015
Proteinbar med vanilje og pistasje
Innlegget inneholder annonselenker
En stor, saftig og småseig proteinbar i både salt og søtt.
Vanilje og pistasje er en veldig god kombinasjon og var supert å lage proteinbar med!
Uten tilsatt sukker, gluten og kan fint lages uten melk –
Proteinbar med vanilje og pistasje, 1 stk
30 g fibersirup clear
20 g proteinpulver vanilje*
15 g malte pistasejenøtter
1-2 ts sukrinmelis – smak til
en klype salt
hakkede pistasjenøtter til toppen
Varm fibersirupen til den bobler, bland straks inn resten av ingrediensane. Rør godt, blandinga skal vere litt tørr, men får du problemer med å forme bruker du en bitteliten skvett vatn. Form til proteinbar, gjerne med litt fuktige hender eller baksida av ei skei.
Strø over pistasjenøtter på toppen og trykk lett nedi. Sett til avkjøling. Baren er spiseklar etter 15 minutter i frysaren eller 30 minutt i kjøleskap. Baren kan fint oppbevares i kjøleskapet nokre dager, gjerne innpakka i bakepapir eller lignande.
Tips & alternativer
? Istedenfor proteinpulver kan du bruke anna tørrvare tilsvarande 20 g. En blanding mellom kokosmel og mandelmel fungerer bra, da blir proteinbaren også melkefri.
Fiber sirup clear og fiber sirup gold er blitt to favoritter i både matlaging og som topping. Du kan kjøpe dei her!
Annonse
2 Kommentarer
Christine
8. november 2018
Linda Stuhaug
8. november 2018
SKRIV EN KOMMENTAR