Linda Stuhaug

Annonse

9. august 2015

Lompetoast i lunsjboksen!

Lompetoast i lunsjboksen!
Hei og god søndag!
Eit par stille dager her på bloggen, sida torsdag har eg våre på flyttefot og er no endelig komt til rette i hybelleilighet i Oslo. Dei som har fulgt meg ei stund veit nok at eg har flytta hit no for å studere. Etter litt att og fram har eg bestemt meg for å ta en bachelor i Samfunnsernæring på Høgskulen i Oslo Akershus (studiested Lillestrøm – Kjeller), så no ser eg fram til å bli profesjonell innen ernæring!
Det er fleire som starter på jobb/skule denne veka, og med det har eg eit lunsjtips som har våre en gjenganger hos meg lenge: lompetoast!
Lompetoasten kan du fint lage kvelden i forveien. Med en frisk salat i matboksen blir det en komplett lunsj! Bruk dei lompene du liker og foretrekker, eventuelt heimelaga som også kan lages glutenfri. Oppskrift finner du her.
Du trenger ? Lomper, juster kor mange etter behov. To lomper til en toast. ? Valgfritt pålegg, min favoritt er grønn pesto, skinke/spekeskinke og ost ? Krydder, pepper, grovkverna chilli, grillkrydder er gjengangere hos meg ? Vaffeljern
Smør pålegg på eine lompa, klapp over ei ny som topping og steik i vaffeljern til dei er lett sprø. Server straks som rykande varm, vent litt (da blir det sprøere) eller nyt kald – den er like god då.
Ha salaten og lompetoasten i kvar sin matboks, eller pakk lompene inn i plast/folie. Da unngår du at grønnsakene væsker seg og gjer lompetoasten fuktig.
Eit anna innlegg som kan vere til inspirasjon er dette: 12 sunne, enkle tips til lunsj & matpakker. Det skal snart få en real oppdatering, oppskriftene kan minst dobles!
Håper dere synes lunsjtips er greie innlegg! No blir eg student sjølv og må ha med lunsjboks kvar einaste dag, som gjerne må vere rask, billig og næringsrik – så det er ikkje å sjå bort ifra at det kommer mange tips framover.

Hei og god søndag!

Eit par stille dager her på bloggen, sida torsdag har eg våre på flyttefot og er no endelig komt til rette i hybelleilighet i Oslo. Dei som har fulgt meg ei stund veit nok at eg har flytta hit no for å studere. Etter litt att og fram har eg bestemt meg for å ta en bachelor i Samfunnsernæring på Høgskulen i Oslo Akershus (studiested Lillestrøm – Kjeller), så no ser eg fram til å bli profesjonell innen ernæring!

Det er fleire som starter på jobb/skule denne veka, og med det har eg eit lunsjtips som har våre en gjenganger hos meg lenge: lompetoast!

Lompetoasten kan du fint lage kvelden i forveien. Med en frisk salat i matboksen blir det en komplett lunsj! Bruk dei lompene du liker og foretrekker, eventuelt heimelaga som også kan lages glutenfri. Oppskrift finner du her.

Du trenger
? Lomper, juster kor mange etter behov. To lomper til en toast.
? Valgfritt pålegg, min favoritt er grønn pesto, skinke/spekeskinke og ost
? Krydder, pepper, grovkverna chilli, grillkrydder er gjengangere hos meg
? Vaffeljern

Smør pålegg på eine lompa, klapp over ei ny som topping og steik i vaffeljern til dei er lett sprø. Server straks som rykande varm, vent litt (da blir det sprøere) eller nyt kald – den er like god då.

Ha salaten og lompetoasten i kvar sin matboks, eller pakk lompene inn i plast/folie. Da unngår du at grønnsakene væsker seg og gjer lompetoasten fuktig.

Eit anna innlegg som kan vere til inspirasjon er dette: 12 sunne, enkle tips til lunsj & matpakker.
Det skal snart få en real oppdatering, oppskriftene kan minst dobles!

Håper dere synes lunsjtips er greie innlegg! No blir eg student sjølv og må ha med lunsjboks kvar einaste dag, som gjerne må vere rask, billig og næringsrik – så det er ikkje å sjå bort ifra at det kommer mange tips framover.

Annonse

SKRIV EN KOMMENTAR

Nyaste innlegg