Linda Stuhaug

Annonse

12. august 2015

Pistasje trøfler

Pistasje trøfler
Innlegget inneholder annonselenker
Hei!
I dag er vi i det søte hjørnet og deler oppskrift på pistasje trøfler som er heilt uten tilsatt sukker! Småseig konsistens, sjokoladelag rundt og crunchy nøtter på toppen som en avslutning.
Eg blir ofte skuffa når eg smaker is, snacks eller anna bakst med pistasje, fordi det smaker ikkje skikkelig pistasje. Men det gjer iallefall desse, her er det pistasjesmak til den store gullmedalje. Håper det frister –
Du trenger, ca. 20 biter 60 g pistasjenøtter 20 g sukrinmelis 20 g kokosmel, vaniljeproteinpulver eller anna tørrvare 50 g fibersirup clear en klype salt 15 g sukkerfri sjokolade
1. Finmal pistasjenøttene, bland sammen med resten av dei tørre ingrediensane. 2. Varm opp fibersirupen til den bobler lett, bland sammen med det tørre til en kompakt deig. 3. Trill til kuler eller lag en rektangulær form som du kan skjære opp i biter etterpå. Sett til avkjøling 30 minutt i frysaren. 4. Smelt sukkerfri sjokolade over vannbad (tips! smelt 1 ts cocosa sammen med sjokoladen for å få den enklere å jobbe med), dypp pistasjebitene i sjokoladen og sett til avkjøling til sjokoladen er stivna. Oppbevar i kjøleskap.
Desse er også ute gluten, og vil du ha dei uten melk dropper du sjokoladen eller bruker melkefri sjokolade.
Som sunnere snacks, til kaffien, mellommåltid eller til å bake med. Bruk fantastien – men eg synes dei var best rett i munnen fra kjøleskapet 😉

Innlegget inneholder annonselenker

Hei!

I dag er vi i det søte hjørnet og deler oppskrift på pistasje trøfler som er heilt uten tilsatt sukker!
Småseig konsistens, sjokoladelag rundt og crunchy nøtter på toppen som en avslutning.

Eg blir ofte skuffa når eg smaker is, snacks eller anna bakst med pistasje, fordi det smaker ikkje skikkelig pistasje. Men det gjer iallefall desse, her er det pistasjesmak til den store gullmedalje. Håper det frister –

Du trenger, ca. 20 biter
60 g pistasjenøtter
20 g sukrinmelis
20 g kokosmel, vaniljeproteinpulver eller anna tørrvare
50 g fibersirup clear
en klype salt
15 g sukkerfri sjokolade

1. Finmal pistasjenøttene, bland sammen med resten av dei tørre ingrediensane.
2. Varm opp fibersirupen til den bobler lett, bland sammen med det tørre til en kompakt deig.
3. Trill til kuler eller lag en rektangulær form som du kan skjære opp i biter etterpå. Sett til avkjøling 30 minutt i frysaren.
4. Smelt sukkerfri sjokolade over vannbad (tips! smelt 1 ts cocosa sammen med sjokoladen for å få den enklere å jobbe med), dypp pistasjebitene i sjokoladen og sett til avkjøling til sjokoladen er stivna. Oppbevar i kjøleskap.

Desse er også ute gluten, og vil du ha dei uten melk dropper du sjokoladen eller bruker melkefri sjokolade.

Som sunnere snacks, til kaffien, mellommåltid eller til å bake med. Bruk fantastien – men eg synes dei var best rett i munnen fra kjøleskapet 😉

Annonse

SKRIV EN KOMMENTAR

Nyaste innlegg