Pizza på 15 minutter

Hei!

Her har dere et raskt, enkelt og smakfullt middagstips som kan nytes enten om det er søndag eller kvardag. Toppingen kan varieres etter smak og tilgjengelighet, og man kan gjerne lage eit brett med mange forskjellige varianter.  Pizza på ca. 15 minutter, enten om det er til en eller heile familien!

Eg varierer alltid toppingen, men her er en variant med skinke og pesto som er en av favorittane –

1713031-9-1442089909644

Lompepizza med skinke og pesto, 1 porsjon
2-3 lomper
2-3 ts grønn pesto
60 g skinke eller spekeskinke
grønnsaker
revet ost
krydder etter smak, gjerne friske urter

 Smør lompene med pesto, topp med strimla skinke/spekeskinke, grønnsaker og ost til slutt. Steik midt i ovnen på 180 grader til osten er smelta og gyllen.

Tips:
Har du tid (dette gjer eg alltid) forsteiker du lompene i ovnen på 180 grader 6-7 minutter til dei er gylne og sprø. Da sikrer du deg en sprø, tynn bunn.

1713031-9-1442089929891

Enkelt og greit: 
bruk lomper som basis og topp med akkurat det du ønsker! Lager du fleire brett kan du fint steike på varmluft. Bruk dei lompene du liker og foretrekker, vil du lage heimelaga har eg oppskrift på det her. Desse heimelaga lompene kan fint lages glutenfri.

1713031-9-1442089951446

1713031-9-1442089972839

Til slutt eit hoppane søndags(lørdags)glis fra ei frøken fylt med adrenalin fra topp til tå!
Noken som ser kor dette er?

1713031-9-1442091008664
Ullgenser fra Kari Traa // mid rise kompresjonstights fra 2XU (det er fortsatt -25% på denne!) // hårband fra Kari Traa (annonselenker)

I går tok eg og ei venninne turen til Rjukan for Norges råaste strikkhopp! Det er det sjukaste eg har opplevd og adrenalinet har aldri pumpa så fort i kroppen. Eg lever enda på rusen fra i går altså!

1713031-9-1442091307481

Eg la ut en film på instagram i går @lindastuhaug for dei som vil sjå hoppet 😉 Absolutt til å anbefale!

Ha en fantastisk avslutning på veka!

12 kommentarer

  1. Så kjempegodt ut, det må prøves 🙂 Ha en fin dag!

    1. Takk! God mandagskveld til deg 🙂

  2. åh, disse så fantastisk gode ut! håper du får en superduper søndag <3

    1. Så hyggelig! Takk for det – god mandagskveld 🙂

  3. Ser utrolig godt ut!

    1. Tusen takk for det 🙂

  4. Nam:D

    Du får det alltid til å se så nydelig ut!

    1. Så hyggelig sagt, Maria – takk 🙂

  5. Så deilig ut 😀

  6. Jan Erik

    Nam! Lompepizza er fast onsdagsmiddag her – må jo markere «lillelaurdag» 😉 Eg plar å bruke kremost på botnen, med diverse topping, og ofte pesto som topping når den er på tallerken, gjerne etterfulgt av eit lass ruccola. Dei som kjenner meg brukar å seie at eg et ruccola med pizza til, ikkje omvendt 😛

    Fy søren så misunneleg eg er, strikkhopp er noko eg har sjukt lyst til å prøve sjølv! Rått! 😀

    Stå på, du er knalltøff altså ^^

    1. Lompepizza er en slager i dei fleste varianter! Ikkje dumt med en fast dag i veka – over halvveis til helg og lillelørdag er en perfekt dag å ha det på 🙂

      Det var heilt rått å hoppe strikk – eg planlegger allerede neste gang, haha! En følelse og eit kick av adrenalin som berre på gjenoppleves 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *