Linda Stuhaug

Annonse

13. september 2015

Pizza på 15 minutter

Pizza på 15 minutter
Hei!
Her har dere et raskt, enkelt og smakfullt middagstips som kan nytes enten om det er søndag eller kvardag. Toppingen kan varieres etter smak og tilgjengelighet, og man kan gjerne lage eit brett med mange forskjellige varianter. Pizza på ca. 15 minutter, enten om det er til en eller heile familien!
Eg varierer alltid toppingen, men her er en variant med skinke og pesto som er en av favorittane –
Lompepizza med skinke og pesto, 1 porsjon 2-3 lomper 2-3 ts grønn pesto 60 g skinke eller spekeskinke grønnsaker revet ost krydder etter smak, gjerne friske urter
Smør lompene med pesto, topp med strimla skinke/spekeskinke, grønnsaker og ost til slutt. Steik midt i ovnen på 180 grader til osten er smelta og gyllen.
Tips: Har du tid (dette gjer eg alltid) forsteiker du lompene i ovnen på 180 grader 6-7 minutter til dei er gylne og sprø. Da sikrer du deg en sprø, tynn bunn.
Enkelt og greit: bruk lomper som basis og topp med akkurat det du ønsker! Lager du fleire brett kan du fint steike på varmluft. Bruk dei lompene du liker og foretrekker, vil du lage heimelaga har eg oppskrift på det her. Desse heimelaga lompene kan fint lages glutenfri.
Til slutt eit hoppane søndags(lørdags)glis fra ei frøken fylt med adrenalin fra topp til tå! Noken som ser kor dette er?
Ullgenser fra Kari Traa // mid rise kompresjonstights fra 2XU (det er fortsatt -25% på denne!) // hårband fra Kari Traa (annonselenker)
I går tok eg og ei venninne turen til Rjukan for Norges råaste strikkhopp! Det er det sjukaste eg har opplevd og adrenalinet har aldri pumpa så fort i kroppen. Eg lever enda på rusen fra i går altså!
Eg la ut en film på instagram i går @lindastuhaug for dei som vil sjå hoppet 😉 Absolutt til å anbefale!
Ha en fantastisk avslutning på veka!

Hei!

Her har dere et raskt, enkelt og smakfullt middagstips som kan nytes enten om det er søndag eller kvardag. Toppingen kan varieres etter smak og tilgjengelighet, og man kan gjerne lage eit brett med mange forskjellige varianter. Pizza på ca. 15 minutter, enten om det er til en eller heile familien!

Eg varierer alltid toppingen, men her er en variant med skinke og pesto som er en av favorittane –

Lompepizza med skinke og pesto, 1 porsjon
2-3 lomper
2-3 ts grønn pesto
60 g skinke eller spekeskinke
grønnsaker
revet ost
krydder etter smak, gjerne friske urter

Smør lompene med pesto, topp med strimla skinke/spekeskinke, grønnsaker og ost til slutt. Steik midt i ovnen på 180 grader til osten er smelta og gyllen.

Tips:
Har du tid (dette gjer eg alltid) forsteiker du lompene i ovnen på 180 grader 6-7 minutter til dei er gylne og sprø. Da sikrer du deg en sprø, tynn bunn.

Enkelt og greit:
bruk lomper som basis og topp med akkurat det du ønsker! Lager du fleire brett kan du fint steike på varmluft. Bruk dei lompene du liker og foretrekker, vil du lage heimelaga har eg oppskrift på det her. Desse heimelaga lompene kan fint lages glutenfri.

Til slutt eit hoppane søndags(lørdags)glis fra ei frøken fylt med adrenalin fra topp til tå!
Noken som ser kor dette er?

Ullgenser fra Kari Traa // mid rise kompresjonstights fra 2XU (det er fortsatt -25% på denne!) // hårband fra Kari Traa (annonselenker)

I går tok eg og ei venninne turen til Rjukan for Norges råaste strikkhopp! Det er det sjukaste eg har opplevd og adrenalinet har aldri pumpa så fort i kroppen. Eg lever enda på rusen fra i går altså!

Eg la ut en film på instagram i går @lindastuhaug for dei som vil sjå hoppet 😉 Absolutt til å anbefale!

Ha en fantastisk avslutning på veka!

Annonse

SKRIV EN KOMMENTAR

Nyaste innlegg