Velkommen til min nye blogg!

Hei alle sammen!

Idag er det nesten så eg har lyst å sprette champagnen, for no er eg ENDELIG blitt en del av United Bloggers! En lang overflyttingsprosess er over da eg i 2,5 år har blogga under www.lindastuhaug.blogg.no. No er eg klar for nye utfordringer, dele masse nye og spennande oppskrifter og ikkje minst spre sunn matglede til forhåpentligvis enda fleire.

IMG_3139


Med heilt ny blogg er det masse som har blitt fiksa og styrt på. Eg blir veldig glad for tilbakemeldinger om korleis dere tenker design og oppsett er. Vær flink til å kommentere på det underveis, så om det er nødvendige endringer som skal til for å få det meir oversiklig, om dere savner noke eller har forslag til kva som helst av endringer så har eg muligheten til å fikse på det fortløpande!

Her på bloggen vil eg spre oppskrifter på mat i alle kategorier: frukost, lunsj, middag, kvelds, mellommåltid, snacks, kaker, desserter, drikke med meir. Det er noko for einkvar smak, og fokusert mitt er å ha det sunt, godt og enkelt. Oppskriftene passser alle: familier, enkeltpersoner, dei som er opptatt av å leve sunnere eller berre vil ha litt utradisjonelle vrier på tradisjonelle oppskrifter. Det som skiller seg ut litt ekstra er oppskriftene mine på søtt som heilt uten tilsatt sukker. Eg bruker alternativ søtning og lager sukkerfri snacks, kaker og desserter – i tillegg er desse som regel glutenfri og mange er melkefri. Blodsukkervennlige og passer også for dei med intoleranser eller allergier.

Nokre av mine oppskrifter under kategorien «sunt søtt»: 

1713031-10-1441747971476

Eg håper både nye og gamle lesere finner veien inn her og vil følge meg vidare! Dette er min største lidenskap og eg håper min enorme matglede vil spre gjennom og skape både glede, nye smaker og ekspriment hos fleire. 

– Linda Marie – 

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

6 kommentarer

 1. Så gøy! Gratulerer med overflytting av bloggen, United Bloggers begynner å få en skikkelig fin samling med alle mine favorittbloggere! 😀

  1. lindastuhaug1

   Tusen takk Synne! Så hyggelig å lese 😀

 2. Sidsel Oksum

  Holder på å lage sunn japp, men får ikke lag 2 til å stivne. Har ikke micro ovn og må bruke kjele. Hva gjør jeg galt

  1. Du må berre koke massen lenge nok, til den blir fyldig og karamellfarga. Men den bruker en del tid på å stivne, så man må ha tålmodighet 🙂

 3. Anne kari hassan

  Takker for at du gleder og inspirerer oss alle med dine fantastiske, sunne og til og med enkle oppskrifter! Hurra for deg!

  1. Tusen takk Anne Kari! Så koselig kommentar å få 🙂