Linda Stuhaug

Annonse

Møre, karamelliserte epler

Møre, karamelliserte epler
Innlegget inneholder annonselenker
Denne skåla er en stor del av kostholdet mitt om dagane! Den passer like godt til frukost, lunsj, kveldsmat, mellommåltid eller dessert. Justerer mengdene etter kva type måltid det er og varierer med ulike typer tilbehør.
Møre, karamelliserte epler lages på 1-2-3 og smaker som en skikkelig dessert. Nydelig, og perfekt med sesongens norske frukter!
Møre, karamelliserte epler, 1 porsjon 1-2 epler 1-2 ss sukrin gold masse kanel
Kutt eplene i terninger, strø over kanel og sukrin gold (alternativ kan vere brunt sukker, honning eller lignande), og karamelliser 3-4 minutter i mikro til eplene er godt møre. Kan også lages i ovnen på 200 grader, men det vil ta litt lengre tid. Nyt medan eplene er varme og møre!
Eg varierer som sagt tilbehøret, men det er veldig godt med en god neve mandler eller valnøtter på toppen.
Gresk yoghurt, kvarg, cottage cheese, kokoskrem eller gjerne en blanding mellom fleire bruker eg som regel som tilbehør, og justerer mengden etter måltidet.
Karamelliserte epler er og godt som tilbehør til vafler, pannekaker eller i lomper med cottage cheese. Anbefales! Nyt som måltid eller dessert – uten tilsatt sukker med masse fiber, vitaminer og mineraler!
Til slutt to x-life tips til dere: Kari Traa har komt med fleire nye fargekombinasjoner på ullkleda sine, heile utvalget finner du her.
En av mine favoritter er som bildet over viser: svart/grå/oransje ulloverdel og ulltights. Overdelen er også å finne å høg hals.
Det er og ryddesalg i desse dager med opp til 80% rabatt på en mengde varer! Shop her, og hugs at du får fri frakt ved kjøp over 800 kr,-
Ha en fin tirsdag 🙂

Innlegget inneholder annonselenker

Denne skåla er en stor del av kostholdet mitt om dagane! Den passer like godt til frukost, lunsj, kveldsmat, mellommåltid eller dessert. Justerer mengdene etter kva type måltid det er og varierer med ulike typer tilbehør.

Møre, karamelliserte epler lages på 1-2-3 og smaker som en skikkelig dessert. Nydelig, og perfekt med sesongens norske frukter!



Møre, karamelliserte epler, 1 porsjon
1-2 epler
1-2 ss sukrin gold
masse kanel

Kutt eplene i terninger, strø over kanel og sukrin gold (alternativ kan vere brunt sukker, honning eller lignande), og karamelliser 3-4 minutter i mikro til eplene er godt møre. Kan også lages i ovnen på 200 grader, men det vil ta litt lengre tid. Nyt medan eplene er varme og møre!


Eg varierer som sagt tilbehøret, men det er veldig godt med en god neve mandler eller valnøtter på toppen.

Gresk yoghurt, kvarg, cottage cheese, kokoskrem eller gjerne en blanding mellom fleire bruker eg som regel som tilbehør, og justerer mengden etter måltidet.


Karamelliserte epler er og godt som tilbehør til vafler, pannekaker eller i lomper med cottage cheese. Anbefales!
Nyt som måltid eller dessert – uten tilsatt sukker med masse fiber, vitaminer og mineraler!


Til slutt to x-life tips til dere:
Kari Traa har komt med fleire nye fargekombinasjoner på ullkleda sine, heile utvalget finner du her.

En av mine favoritter er som bildet over viser: svart/grå/oransje ull overdel og ulltights. Overdelen er også å finne å høg hals.


Det er og ryddesalg i desse dager med opp til 80% rabatt på en mengde varer! Shop her, og hugs at du får fri frakt ved kjøp over 800 kr,-

Ha en fin tirsdag 🙂

Annonse

SKRIV EN KOMMENTAR

Nyaste innlegg