Peanøttsmør med sjokolade

God morgen!

Idag har eg eit frukosttips med en iherb- anbefaling til dere. Eg har lært å kjenne etter eg starta å blogge, det meste av sjokolade faller virkelig i smak hos dere og blir populære oppskrifter!

Så idag serverer eg proteinrike pannekaker med iherb-tipset mitt som eg trur fleire har lyst å bestille seg heim: peanøttsmør med sjokolade. 

Krema, fyldig og nydelig smak av kombinasjonen mellom peanøtter og sjokolade.

IMG_2275

Sunne pannekaker, 1 porsjon


1 egg
45 g havremel
2 ss g kesam
1/2 ts kanel
2 ts søtning, f.eks sukrin gold
gjerne eit dryss kardemomme

Slik gjer du:
1. Rør sammen ingrediensene og la røra svelle 5 minutt. Juster med litt væske om nødvendig. Jo fyldigere røre, jo fyldigere pannekaker. Så det er litt opp til deg!
2. Steik på middels varme til en gyllen farge. Server varme, lune eller kalde med den toppingen du vil.

IMG_2267


Peanøttsmøret er uten tilsatt kvitt, raffinert sukker og hovedingrediensen er peanøtter. Du kan finne det hos Iherb HER. Denne har våre favoritt gjennom fleire år og eg bruker den som luksus-pålegg på proteinrike pannekaker eller vafler, i lomper, en klatt på havregrøten eller i bakst.

 Lurer du på kva Iherb er kan du lese Iherb-guiden min HER. Den trenger egentlig en liten oppdatering da nokre regler er endra, man kan no bestille for 350 norske kroner inkludert frakt uten å måtte betale toll. Eg velger alltid den billigaste frakta «Airmail» og kan då ha pakker opp til 1814 gram. Det lønner seg å bestille fleire og lettare enn færre og tyngre! Innlegget har også endra litt form og skrift etter overflytting fra min tidligere blogg, dessverre.

HUGS: bruker du koden TUH450 får du 5$ i rabatt på første bestilling!
Goder for både meg og deg 🙂

IMG_2274


Har du ikkje peanøttsmøret i hus kan kan eg likevell anbefale pannekakene til frukost eller lunsj idag med anna deilig pålegg 🙂

Nyt lørdagen!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *