Pimp opp yoghurten din!

Innlegget inneholder annonselenker

Ei skål med yoghurtblanding toppa med frukt, bær, nøtter, gryn og andre godsaker er som å spise dessert til eit måltid i min gane. Det beste er jo at det er både sunt, godt, næringsrikt og mettande så lenge man bruker riktige ingredienser!

Ei slik skål blir ofte frukost eller kveldsmat for min del. Eg varierer med ulike typer yoghurter, cottage cheese og kokosmelk og topping fra gang til gang.  I dette innlegget vil eg prøve å inspirere til gode smakskombinasjoner og varianter som eg ofte spiser. Yoghurt og frukt er meir enn berre yoghurt og frukt for å sei det sånn!

Juster mengdene etter deg og dine behov. Naturelle yoghurter og cottage cheese kan trenge litt søtning, juster også det etter kva du liker og foretrekker!

IMG_1170


Ei skål med gresk yoghurt i bunn, toppa med:
fersk mango i terninger
gojibær
valnøtter
hampfrø

Komplett måltid med proteiner, karbohydrat og fett. Så er kombinasjonen mellom mango og gojibær utrulig god, har du ikkje prøvd det enda er det virkelig til å anbefale!

IMG_1166


 2:

IMG_2068


Ei skål med cottage cheese og gresk yoghurt i bunn, toppa med:
varme bringebær
varme blåbær
søta med sukrin+

Frosne bær med litt søtning settes i mikroen eller i en kjele, varm opp og ha over yoghurtblandinga.

IMG_2072

3:

IMG_1360


Ei skål med gresk yoghurt og kokoskrem i bunn, toppa med:
fersk mango i terninger
jordbær i biter
banan i biter
ferske dadler
en neve cashewnøtter

Kanongodt med dadler som topping! Er det nokon som er usikre på kva kokoskrem er, så er det rett og slett berre en boks vanlig kokosmelk som står kaldt for å skille væska, og det blir en fyldig kokoskrem på toppen.

IMG_1362

4:

IMG_1103


Yoplait yoghurt vaniljesmak, lag for lag med:
ferske blåbær
ferske bringebær
knuste valnøtter

Man spiser jo også med augene, kvifor ikkje lage det til litt fint?

IMG_1107

5:


MG_5212


Ei skål med ulike typer yoghurt i bunn, toppa med:
heimelaga karamell musli 
ferske bær

Denne muslien er utrulig god, perfekt å ha i kjøkkenskapet for raske og enkle løsninger!

_MG_5215

6:


IMG_1514

Gresk yoghurt toppa med møre, karamelliserte epler:
1-2 epler
1-2 ss sukrin gold
masse kanel

Kutt eplene i terninger, strø over kanel og sukrin gold (alternativ kan vere brunt sukker, honning eller lignande), og karamelliser 3-4 minutter i mikro til eplene er godt møre. Kan også lages i ovnen på 200 grader, men det vil ta litt lengre tid. Nyt gjerne med knuste nøtter på toppen!

IMG_1519

Håper du blei inspirert!
God frukost, lunsj, kveldsmat (eller dessert! 😉

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *