Linda Stuhaug

Annonse

2. november 2015

Pimp opp yoghurten din!

Pimp opp yoghurten din!
Innlegget inneholder annonselenker
Ei skål med yoghurtblanding toppa med frukt, bær, nøtter, gryn og andre godsaker er som å spise dessert til eit måltid i min gane. Det beste er jo at det er både sunt, godt, næringsrikt og mettande så lenge man bruker riktige ingredienser!
Ei slik skål blir ofte frukost eller kveldsmat for min del. Eg varierer med ulike typer yoghurter, cottage cheese og kokosmelk og topping fra gang til gang. I dette innlegget vil eg prøve å inspirere til gode smakskombinasjoner og varianter som eg ofte spiser. Yoghurt og frukt er meir enn berre yoghurt og frukt for å sei det sånn!
Juster mengdene etter deg og dine behov. Naturelle yoghurter og cottage cheese kan trenge litt søtning, juster også det etter kva du liker og foretrekker!
Ei skål med gresk yoghurt i bunn, toppa med: fersk mango i terninger gojibær valnøtter hampfrø
Komplett måltid med proteiner, karbohydrat og fett. Så er kombinasjonen mellom mango og gojibær utrulig god, har du ikkje prøvd det enda er det virkelig til å anbefale!
2:
Ei skål med cottage cheese og gresk yoghurt i bunn, toppa med: varme bringebær varme blåbær søta med sukrin+
Frosne bær med litt søtning settes i mikroen eller i en kjele, varm opp og ha over yoghurtblandinga.
3:
Ei skål med gresk yoghurt og kokoskrem i bunn, toppa med: fersk mango i terninger jordbær i biter banan i biter ferske dadler en neve cashewnøtter
Kanongodt med dadler som topping! Er det nokon som er usikre på kva kokoskrem er, så er det rett og slett berre en boks vanlig kokosmelk som står kaldt for å skille væska, og det blir en fyldig kokoskrem på toppen.
4:
Yoplait yoghurt vaniljesmak, lag for lag med: ferske blåbær ferske bringebær knuste valnøtter
Man spiser jo også med augene, kvifor ikkje lage det til litt fint?
5:
Ei skål med ulike typer yoghurt i bunn, toppa med: heimelaga karamell musli  ferske bær
Denne muslien er utrulig god, perfekt å ha i kjøkkenskapet for raske og enkle løsninger!
6:
Gresk yoghurt toppa med møre, karamelliserte epler: 1-2 epler 1-2 ss sukrin gold masse kanel
Kutt eplene i terninger, strø over kanel og sukrin gold (alternativ kan vere brunt sukker, honning eller lignande), og karamelliser 3-4 minutter i mikro til eplene er godt møre. Kan også lages i ovnen på 200 grader, men det vil ta litt lengre tid. Nyt gjerne med knuste nøtter på toppen!
Håper du blei inspirert! God frukost, lunsj, kveldsmat (eller dessert! 😉

Innlegget inneholder annonselenker

Ei skål med yoghurtblanding toppa med frukt, bær, nøtter, gryn og andre godsaker er som å spise dessert til eit måltid i min gane. Det beste er jo at det er både sunt, godt, næringsrikt og mettande så lenge man bruker riktige ingredienser!

Ei slik skål blir ofte frukost eller kveldsmat for min del. Eg varierer med ulike typer yoghurter, cottage cheese og kokosmelk og topping fra gang til gang. I dette innlegget vil eg prøve å inspirere til gode smakskombinasjoner og varianter som eg ofte spiser. Yoghurt og frukt er meir enn berre yoghurt og frukt for å sei det sånn!

Juster mengdene etter deg og dine behov. Naturelle yoghurter og cottage cheese kan trenge litt søtning, juster også det etter kva du liker og foretrekker!


Ei skål med gresk yoghurt i bunn, toppa med:
fersk mango i terninger
gojibær
valnøtter
hampfrø

Komplett måltid med proteiner, karbohydrat og fett. Så er kombinasjonen mellom mango og gojibær utrulig god, har du ikkje prøvd det enda er det virkelig til å anbefale!


2:


Ei skål med cottage cheese og gresk yoghurt i bunn, toppa med:
varme bringebær
varme blåbær
søta med sukrin+

Frosne bær med litt søtning settes i mikroen eller i en kjele, varm opp og ha over yoghurtblandinga.

3:


Ei skål med gresk yoghurt og kokoskrem i bunn, toppa med:
fersk mango i terninger
jordbær i biter
banan i biter
ferske dadler
en neve cashewnøtter

Kanongodt med dadler som topping! Er det nokon som er usikre på kva kokoskrem er, så er det rett og slett berre en boks vanlig kokosmelk som står kaldt for å skille væska, og det blir en fyldig kokoskrem på toppen.

4:


Yoplait yoghurt vaniljesmak, lag for lag med:
ferske blåbær
ferske bringebær
knuste valnøtter

Man spiser jo også med augene, kvifor ikkje lage det til litt fint?

5:



Ei skål med ulike typer yoghurt i bunn, toppa med:
heimelaga karamell musli 
ferske bær

Denne muslien er utrulig god, perfekt å ha i kjøkkenskapet for raske og enkle løsninger!

6:



Gresk yoghurt toppa med møre, karamelliserte epler:
1-2 epler
1-2 ss sukrin gold
masse kanel

Kutt eplene i terninger, strø over kanel og sukrin gold (alternativ kan vere brunt sukker, honning eller lignande), og karamelliser 3-4 minutter i mikro til eplene er godt møre. Kan også lages i ovnen på 200 grader, men det vil ta litt lengre tid. Nyt gjerne med knuste nøtter på toppen!


Håper du blei inspirert!
God frukost, lunsj, kveldsmat (eller dessert! 😉

Annonse

SKRIV EN KOMMENTAR

Nyaste innlegg