Stekt ananas med honning og chili

Hei!

Er du på utkikk etter noke ekstra godt til kveldskosen ikveld har eg forslaget til deg: stekt ananas med honning og chili.

Ananasen blir varm, mør og saftig og får en god kombinasjon mellom søtt og spicy. Like godt er det som sunn dessert eller mellommåltid.

IMG_2430


Du trenger
1 ananas
flytande honning
finhakka chili
vaniljeis, yoghurt eller lignande til servering

1. Skjær av bunn og topp på ananasen, skjær av skallet. Del i skiver på ca. 1,5 cm. Fjern gjerne den harde kjernen i midten.
2. Finhakk chilli. Pensle ananasskivene med flytande honning på begge sider. Steik gyllen og mør i en varm steikepanne på begge sider. Strø over chili på slutten.
3. Serer gjerne med vaniljeis, yoghurt, vaniljekeam eller lignande.

IMG_2424


Veldig raskt og enkelt, få ingredienser og nydelig smak. Da blir det vell ikkje bedre?

IMG_2436

Nyt 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

2 kommentarer

  1. Martine

    Jeg fant den samme oppskriften og nesten identisk bilde av retten i menyen til Adams Matkasse. Samarbeider du med de?

    1. Hei 🙂 Ja, eg jobber privat for Adams Matkasse og lager alle ekstaroppskriftene deiras. Så innimellom tar eg også bilder sjølv og poster på min blogg 🙂