Linda Stuhaug

Annonse

4. november 2015

Stekt ananas med honning og chili

Stekt ananas med honning og chili
Hei!
Er du på utkikk etter noke ekstra godt til kveldskosen ikveld har eg forslaget til deg: stekt ananas med honning og chili.
Ananasen blir varm, mør og saftig og får en god kombinasjon mellom søtt og spicy. Like godt er det som sunn dessert eller mellommåltid.
Du trenger 1 ananas flytande honning finhakka chili vaniljeis, yoghurt eller lignande til servering
1. Skjær av bunn og topp på ananasen, skjær av skallet. Del i skiver på ca. 1,5 cm. Fjern gjerne den harde kjernen i midten. 2. Finhakk chilli. Pensle ananasskivene med flytande honning på begge sider. Steik gyllen og mør i en varm steikepanne på begge sider. Strø over chili på slutten. 3. Serer gjerne med vaniljeis, yoghurt, vaniljekeam eller lignande.
Veldig raskt og enkelt, få ingredienser og nydelig smak. Da blir det vell ikkje bedre?
Nyt 🙂

Hei!

Er du på utkikk etter noke ekstra godt til kveldskosen ikveld har eg forslaget til deg: stekt ananas med honning og chili.

Ananasen blir varm, mør og saftig og får en god kombinasjon mellom søtt og spicy. Like godt er det som sunn dessert eller mellommåltid.


Du trenger
1 ananas
flytande honning
finhakka chili
vaniljeis, yoghurt eller lignande til servering

1. Skjær av bunn og topp på ananasen, skjær av skallet. Del i skiver på ca. 1,5 cm. Fjern gjerne den harde kjernen i midten.
2. Finhakk chilli. Pensle ananasskivene med flytande honning på begge sider. Steik gyllen og mør i en varm steikepanne på begge sider. Strø over chili på slutten.
3. Serer gjerne med vaniljeis, yoghurt, vaniljekeam eller lignande.


Veldig raskt og enkelt, få ingredienser og nydelig smak. Da blir det vell ikkje bedre?

Nyt 🙂

Annonse

SKRIV EN KOMMENTAR

Nyaste innlegg