Linda Stuhaug

Annonse

16. november 2015

Gulrotpannekaker

Gulrotpannekaker
/sponsorlinker Hei! Det er ny kjøttfri mandag og dagens oppskrift passer gjerne best som frukost, lunsj eller kveldsmat. Eg blir aldri lei pannekaker og spiser det fleire ganger i veka i forskjellige varianter. Idag vil eg dele en ny vri med dere: gulrotpannekaker! Eller gulrotkakepannekaker høres kanskje litt bedre ut?
Servert med kremostglasur følte eg virkelig det var som å spise gulrotkake i pannekakevri. Det beste er at dei kan nytes med den beste samvittighet da dei både er sukkerfri, proteinrike og grove uten at det kjennes slik ut. Med andre ord, mektige og næringsrike:
Gulrotpannekaker, 1 porsjon 1 egg 30 g havremel 15 g mandelmel, eller anna meltype 2 ss kesam 1-2 ts sukrin+ kanel og kardemomme 1/2 revet gulrot bittelitt væske om nødvendig
Miks sammen ingrediensene og juster med vatn eller melk til ei fyldig pannekakerøre. Fyldig røre betyr fyldige pannekaker. Steik gylne i den størrelsen du ønsker på middels varme.
Kremostglasuren lagde eg heilt enkelt av philadelphia smakt til med sukrinmelis og eit dryss ekte vaniljepulver. Etter bildet blei tatt av pannekaketårnet smurte eg dei med glasuren, dryssa over litt kanel og spiste en og en. Nytelse!
Tips: Pannekaker er like godt i lunsjboksen! Lag kvelden i forveien, ha tilbehøret i en egen, liten boks og kos deg med en skikkelig luksus-lunsj på skule eller jobb. Velbekomme!

/sponsorlinker

Hei!
Det er ny kjøttfri mandag og dagens oppskrift passer gjerne best som frukost, lunsj eller kveldsmat. Eg blir aldri lei pannekaker og spiser det fleire ganger i veka i forskjellige varianter. Idag vil eg dele en ny vri med dere: gulrotpannekaker! Eller gulrotkakepannekaker høres kanskje litt bedre ut?

Servert med kremostglasur følte eg virkelig det var som å spise gulrotkake i pannekakevri. Det beste er at dei kan nytes med den beste samvittighet da dei både er sukkerfri, proteinrike og grove uten at det kjennes slik ut. Med andre ord, mektige og næringsrike:


Gulrotpannekaker, 1 porsjon
1 egg
30 g havremel
15 g mandelmel, eller anna meltype
2 ss kesam
1-2 ts sukrin+
kanel og kardemomme
1/2 revet gulrot
bittelitt væske om nødvendig

Miks sammen ingrediensene og juster med vatn eller melk til ei fyldig pannekakerøre. Fyldig røre betyr fyldige pannekaker. Steik gylne i den størrelsen du ønsker på middels varme.


Kremostglasuren lagde eg heilt enkelt av philadelphia smakt til med sukrinmelis og eit dryss ekte vaniljepulver. Etter bildet blei tatt av pannekaketårnet smurte eg dei med glasuren, dryssa over litt kanel og spiste en og en. Nytelse!


Tips:
Pannekaker er like godt i lunsjboksen! Lag kvelden i forveien, ha tilbehøret i en egen, liten boks og kos deg med en skikkelig luksus-lunsj på skule eller jobb.
Velbekomme!

Annonse

2 Kommentarer

M

Mali

27. september 2020

Disse skal jeg lage igjen (med enda mer kanel og kardemomme 😉 Jeg brukte 25g havremel og 20g hvetemel. Jeg fikk 30g raspet gulrot av en halv gulrot. For de som lurer er det ca 300 kal på hele porsjonen, så det er bare å spise i vei 🙂

Linda Stuhaug

28. september 2020

Så kjekt du likte oppskrifta, Mali 😀

SKRIV EN KOMMENTAR

Nyaste innlegg