Dei 7 mest populære oppskriftene i november

Velkommen desember!
Vi går inn i den første vintermåneden og den kosligaste måneden etter mi meining. Forrige måned prøvde eg noko nytt: eg droppa lange oppsummeringsinnlegg og delte istedenfor dei mest populære oppskriftene fra måneden som har gått. Det fungerte veldig bra, så eg kommer til å fortsette med det!

Antallet vil variere litt ettersom, denne gange tar eg for meg dei 7 mest populære oppskriftene fra november: 

Gulrotpannekaker
Perfekt til frukost, lunsj eller kveldsmat. Desse er supersaftige og veldig gode – falt i smak hos mange av dere lesere også! Det blir som å spise gulrotkake i pannekakeform 😉

IMG_26801-1024x688

Søpotet nachos
En reprise på denne oppskrifta blei tatt godt imot og er definitivt en av månedens mest populære oppskrifter!

collage-002-1024x860

Sukkerfri japp sjokolade
Desse, på lik linje med sukkerfri snickers sjokolade, blei superpopulære på kort tid. Knallgode tilbakemeldinger, som blant anna: «det smaker jo nesten bedre enn ekte vare!»

IMG_23372-1024x683

Byggrynsgraut
En ny vri på den tradisjonelle lørdagsgrauten med risengrynsgraut eller frukostgrauten med havregraut blei tatt godt imot, og byggrynsgraut har blitt godt likt!

IMG_25271-1024x637

Sunne havrekjeks med gulrot
Litt sprø, litt seige og perfekt som mellommåltid eller tursnacks!

IMG_2587-1024x631

Speltlompe- tacolasagne
En ny vri på min tidligere oppskrift, denne gangen med smak av taco. Nam!

IMG_2717-1024x683

Sunne vaniljefudge
Desse er og forblir en favoritt og populær oppskrift blant både meg og dere 🙂

IMG_2791-1024x589

Eg håper eg har inspirert og kan gjere det i desember også! Det blir definitivt en måned med litt meir fokus på sunnere søtt, da i form av julekaker, julebakst og julesnacks.

Er du nysgjerrig eller lurer på kva ingredienser du burde ha i hus, så vil eg minne om innlegget eg skreiv på søndag: «Her er ingrediensene du trenger for å lage sukkerfri julekaker!»

IMG_2860


Eg gleder meg til å sjå kva desember måned bringer og kva oppskrifter som blir mest populære hos dere!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

2 kommentarer

  1. Det ser nydelig ut 🙂 Og nå er vi i desember! Kan ikke vente på alle juleoppskriftene! PS. Det hadde vært veldig kult (og nyttig!) hvis du hadde laget et innlegg hvor du tipser om spiselige sunne julegaver, noe àla dette: http://www.godt.no/#!/artikkel/23347633/julegavetips-ti-fine-julegaver-du-kan-lage-paa-kjoekkenet

    1. Hei! Dette har eg faktisk tenkt på, så det kan hende det kommer 🙂 Eg er inni en heftig eksamensperiode no, og bloggen blir litt nedprioritert, men vi får sjå kva eg får til framover.