Linda Stuhaug

Annonse

20. januar 2016

Frukostomelett med salami

Frukostomelett med salami
Omelett er en slager til frukost hos meg, men det passer i utgangspunktet like godt til lunsj, som lettvint middag eller kveldsmat. Omelett kan fint lages kvelden i forveien og tas med i lunsjboksen til jobb/skule dagen etterpå, så har man en sunn og næringsrik matpakke som holder blodsukkeret stabilt.
Eg lurer alltid inn litt ekstra grønnsaker i omeletten min, for både smak, utseende og konsistens. Det er godt å ha litt ekstra å tygge i! Salt skinke eller røkt laks synes eg også er godt, denne gangen gar eg brukt salami:
Frukostomelett med salami, 1 porsjon 3-4 egg 3-4 skiver go´ & mager salami 2-3 buketter brokkoli 1 vårløk litt rødløk litt paprika salt, pepper og kvitløkspulver
Steik grønnsakene i passelige biter. Pisk sammen eggene med salt, pepper og kvitløkspulver, hell i panna og topp med strimler av salamien. Steik på ca. middels varme til omeletten har satt seg.
Fordelen med omelett er at den er like god kald som varm. Personlig liker eg best omlelett med litt ekstra grønnsaker, men bruk gjerne som pålegg på brød/knekkebrød om du ønsker det.
Bruk dei grønnsakene du liker og har tilgjengelig, og juster mengden etter deg og dine behov 🙂
Ja til næringsrik, sunn, rask og smakfull mat! Det er enkelt å leve sunt! Trenger absolutt ikkje vere tidskrevande eller kjedelig, det håper eg at eg klarer å formidle greit gjennom oppskriftene og bloggen min 🙂

Omelett er en slager til frukost hos meg, men det passer i utgangspunktet like godt til lunsj, som lettvint middag eller kveldsmat. Omelett kan fint lages kvelden i forveien og tas med i lunsjboksen til jobb/skule dagen etterpå, så har man en sunn og næringsrik matpakke som holder blodsukkeret stabilt.

Eg lurer alltid inn litt ekstra grønnsaker i omeletten min, for både smak, utseende og konsistens. Det er godt å ha litt ekstra å tygge i! Salt skinke eller røkt laks synes eg også er godt, denne gangen gar eg brukt salami:


Frukostomelett med salami, 1 porsjon
3-4 egg
3-4 skiver go´ & mager salami
2-3 buketter brokkoli
1 vårløk
litt rødløk
litt paprika
salt, pepper og kvitløkspulver

Steik grønnsakene i passelige biter. Pisk sammen eggene med salt, pepper og kvitløkspulver, hell i panna og topp med strimler av salamien. Steik på ca. middels varme til omeletten har satt seg.

Fordelen med omelett er at den er like god kald som varm. Personlig liker eg best omlelett med litt ekstra grønnsaker, men bruk gjerne som pålegg på brød/knekkebrød om du ønsker det.


Bruk dei grønnsakene du liker og har tilgjengelig, og juster mengden etter deg og dine behov 🙂


Ja til næringsrik, sunn, rask og smakfull mat!
Det er enkelt å leve sunt! Trenger absolutt ikkje vere tidskrevande eller kjedelig, det håper eg at eg klarer å formidle greit gjennom oppskriftene og bloggen min 🙂

Annonse

2 Kommentarer

E

Elisa

3. juli 2020

Kan den fryses?

Linda Stuhaug

5. juli 2020

Ja.

SKRIV EN KOMMENTAR

Nyaste innlegg