Få 25% rabatt på sunne bakevarer – en liten guide

Innlegget inneholder annonselenker

Hei alle sammen!

X-life kjører denne veka i gang med ei ny bakeuke med -25% rabatt på på alle søtninger og meltyper i nettbutikken! Her er det gode penger å spare, perfekt å fylle opp skap og skuffer så man kan lage masse sunnere alternativ til søtt framover.

Derfor har eg valgt å lage en ny oversikt over mange av ingrediensene, dei som dere ser igjen i mine oppskrifter og som eg anbefaler. Eg har valgt å ta med informasjon om produktene, slik at dei som eventuelt er nye på dette området eller ønsker en oppfriskning får den viktigaste informasjonen.

Til informasjon: selfølgelig trenger dere ikkje kjøpe alt! Med sukrinvariantane og for eksempel 2 typer tørrvarer, så kommer man veldig langt og har mulighet for å lage enormt mange oppskrifter. Som dere ser nedover guiden her har eg tatt med diverse mikser og lignande, så det er kun for informasjonen og som anbefalinger 🙂

collages

ALTERNATIV TIL SUKKER,
SUKRINVARIANTER:

IMG_2845

SUKRIN GOLD – kjøpes her.
Så og sei kalorifattig, brunt sukrin som erstatning for brunt sukker. Lager en karamellaktig, gyllen og god smak i bakst og desserter. Sukrin gold er også veldig god som strøsukker.

SUKRINMELIS – kjøpes her.
Sukrinmelis med stevia som erstatning for melis. Heilt uten kalorier og gir ingen blodsukkerstigning. Perfekt til glasur, snacks, kaker, proteinbarer og andre oppskrifter der man trenger eit søtningsmiddel som løyser seg opp uten å danne krystaller, eller der man ikkje bruker oppvarming.

SUKRIN+ – kjøpes her.
Min absolutte favoritt! Sukrin+ er sukrin smelta sammen med stevia og er dobbelt så søtt som vanlig sukrin/sukker, 100% naturlig og kalorifritt. Sukrin+ passer til dei fleste oppskrifter på både kakeer, desserter og snacks – i tillegg er den god som strøsukker.

PS! Du finner også steviadråper i forskjellige smaker og varianter her.

FIBERSIRUP:

1713031-10-1434640986540-n800

FIBERSIRUP CLEAR – kjøpes her. 
FiberSirup Clear er en allsidig ingrediens i baking og matlaging. Den gir en god søtsmak, og kan for eksempel bidra til at kjeks og cookies får en sprø utside og mjuk kjerne. Perfekt å bruke i blant anna heimelaga proteinbarer, da den gir både smak, konsistens og fiber. Denne finner du i alle mine oppskrifter på proteinrike barer!

FIBERSIRUP GOLD – kjøpes her.
FiberSirup Gold er en søt sirup av nyttige prebiotiske fibre som både smaker godt og gjer godt for hei le kroppen. Den har en gyllen farge og en fyldig søtsmak. FiberSirup Gold er et sunnere alternativ til sirup og kan brukes i oppskrifter der ein vanligvis bruker sirup (for eksempel pepperkaker og vaniljefudge). Fibersirup er nydelig over pannekaker, vafler, havregrøten og yoghurtblandinger.

TØRRVARER: 

collagesss


HAVREMEL – kjøpes her. 
100% glutenfritt, finmalt havremel som inneholder masse fiber, vitaminer og mineraler. Den meltypen eg bruker aller mest i mine oppskrifter. PS! Du kan fint male havregryn til mel i en blender sjølv, eller bruke havremel fra Axa. Billigere og like bra!

MANDELMEL – kjøpes her.
Finmalte og fettreduserte mandler i meltform. Kan erstatte noko av tørrvarene i ulike oppskrifter og bakst. Glutenfritt, proteinrikt med lite fett.

KOKOSMEL – kjøpes her. 
Kokosmel er fiberrikt og har lite karbohydrater. Naturlig søtt og egner seg godt til baking. På grunn av det høge fiberinnholdet suger det til seg ekstra væske.

SESAMMEL – kjøpes her.
Mel laga av sesamfrø. Melet er lyst og fint, men likevel med et høyt fiberinnhold. Smaksmessig er sesammel forholdsvis nøytralt, men man kan oppleve et hint av nøttesmak dersom mengden man bruker blir forholdsvis stor i baksten.

BAKEMIKSER: 

collageas


NØYTRAL KAKEMIKS – kjøpes her.
Glutenfri og sukkerfri kakemiks som du kan lage favorittkaka di med. Bruk den som basis og tilsett vatn, egg, olje og smaktilsetning så du kan lage gulrotkake, eplekake, krydderkake og lignande. Denne er fantastisk god og anbefalast på det varmaste! Du kan dele opp pakken og lage forskjellige småkaker, eller bruke det som tørrvare i andre oppskrifter.

OSTEKAKEMIKS – kjøpes her. 
Denne ostekaken kan du nyte med god samvittighet. Ostekaken har en crispy bunn av mandler, havre og kokos, og en nydelig, luftig ostemasse med mild smak av pasjonsfrukt. Server gjerne miksen lagvis i porsjonsglass, som en flott og dekorativ dessert. Miksen har et svært lavt karbohydratinnhold, masse fiber, og over dobbelt så mye protein som vanlig ostekake.

BAKEMIKS FOR SJOKOLADEKAKE – kjøpes her. 
Sukkerfri kakemiks med mindre kalorier, karbohydrater, dobbelt så masse protein og 10% fiber. Tilsett kun vatn, egg og olje så har du en sunnere sjokoladekake på 1-2-3!

collagef


CAKE IN A CUP MØRK SJOKOLADE – kjøpes her. 
Kake i en kopp på 2 minutter med smak av mørk sjokolade. Bland med vatn og sett i mikroen til enten kake eller rennande sjokoladefondant. Uten sukker, gluten og egg. Denne smaken er min favoritt!

CAKE IN A CUP KARAMELLSMAK – kjøpes her.
Kake i en kopp på 2 minutter med smak av lys sjokolade og karamell. Bland med vatn og sett i mikroen til enten kake eller rennande sjokoladefondant. Uten sukker, gluten og egg. Den har 45% mindre kalorier enn vanlig kake og i overkant av 200 kalorier for en stor (!) og mektig porsjon.


IMG_4219

Ferdigmiks – kjøpes her. 
Denne er både proteinrik, fiberrik, sukkerfri og glutenfri – trenger kun å blandes med vatn så har man sunnere brownie i enten langpanne eller som porsjonsform. Eit supert alternativ for dei som ikkje har alle mulige ingredienser heime for å kunne lage ei slik kake, enten til kvardag eller helg.

RUNDSTYKKER/BRØD/SCONES: 

collage11

BRØDMIKS HAVRE OG SESAM – kjøpes her. 
Brødmiks som gir fint brød uten gluten, gjær, egg, soya. Nøytral smak uten frø og kjerner. Bland med vatn og lag scones, rundstykker, pizzabunn, brød eller lignande

LAVKABO BRØDMIKS SOLSIKKE OG GRESSKARKJERNER – kjøpes her (250 g) eller her (1kg)
Denne brødmiksen dukker opp innimellom i oppskriftene mine. Lavkarbo brødmiks som er glutenfri og melkefri, knallgod på smak og passer til alt mulig. Eg pleier å lage scones, rundstykker og matmuffins. Denne er min store favoritt og lages ofte hos meg, perfekt å fryse!

BRØDMIKS CHIA OG HAMP – kjøpes her. 
Nesten samme brødmiks som den ovenfor, men med chia og hamp. Brødet fullt av sunne ingredienser, og velbalansert ernæringsmessig. Brødet er rikt på fiber og protein, og i tillegg inneholder det Omega-3 og kalsium fra Chiafrø, og komplett og lettopptakelig protein fra hamp-planten.

1456235444


Heile oversikten finner dere på heimesida til x-life her.

Har dere spørsmål er det berre å spørre i kommentarfeltet, så skal eg svare så godt eg kan 🙂 God handel!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

4 kommentarer

  1. Fantastisk! Takk for god informasjon i jungelen av produkter 🙂

    1. Det skulle berre mangle, Tove 🙂

  2. Hurra, nå blir det bakings i heimen!

    1. Heilt supert med slike tilbud så man kan fylle opp 🙂