Dei 6 mest populære oppskriftene i februar

Hei godtfolk!

Da er vi i gang med mars måned. Ny måned betyr at eg tar en liten oppsummering av oppskriftene som har våre mest populære i måneden som har gått, basert på deres tilbakemeldinger på blogg, facebook og instagram. Det er så kjekt å sjå og lese at dere lykkes, og at oppskrifter faller i smak. Fortsett med å gi meg tilbakemeldinger i kommentarfelt både her, på facebooksida mi og tag meg med @lindastuhaug og #lindastuhaug på instagram slik at eg er sikker på at eg får med meg resultatene deres! Det gir med både motivasjon og inspirasjon 🙂

En god miks mellom søtt & salt, her er februar måneds 6 mest populære oppskrifter:

Fyldig sjokoladekrem på 2 minutter.
Sjokoladekrem til frukost, lunsj, kveldsmat eller mellommåltid med den beste samvittighet. Denne er garantert månedens aller mest populære oppskrift, veldig mange gode tilbakemeldinger på den!

IMG_3897

Gratinert kyllingform med sukkerfri sweet chili saus.
En rask, enkel og smakfull kvardagsmiddag som lager seg sjølv i ovnen. Chilisausen er fantastisk god!

IMG_4793

Ristede kikerter – garantert sprø.
Mange har fått suksess med skikkelig gjennomsprø kikertsnacks med denne framgangsmetoden. Kanongodt!

IMG_4301

Fastelavensboller uten sukker. 
Svært populære boller fastelavenshelga. Det gledes at så mange likte oppskrifta! Denne kan brukes som basis, og dere kan lage solskinnsboller, skillingsboller, sjokoladeboller eller det dere ønsker…

IMG_3834

Tomatsuppe med egg.
Heimelaga tomatsuppe som tar rundt 15 minutter å lage. Perfekt med egg som kjøttfri middag!

IMG_3652

Glasert kylling med mangosalat.
Denne kombinasjonen er berre så utrulig god – anbefales virkelig!

IMG_3918

Håper akkurat du har blitt inspirert i februar, og har lyst å følge meg vidare i måneden (eller tida!) som kommer. Ha en riktig fin tirsdag 🙂 

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

4 kommentarer

 1. Hei Linda!
  Jeg vil bare takke deg for en fin blogg med mange gode oppskrifter! Jeg fikk vite for ca to uker siden at jeg ikke skal spise gluten eller kumelk, så jeg har vært mye innom bloggen din for å finne mattips og inspirasjon de siste ukene. Jeg kjente meg så igjen i innlegget ditt jeg fant i arkivet om da du fikk beskjed om det samme!
  Klem fra meg

  1. Hei Rebekka!
   Så hyggelig tilbakemelding, veldig kjekt du har funne inspirasjon i oppskriftene mine i det siste 🙂 Det er ikkje noke kjekt å kutte ut matvarer fra kostholdet totalt, eg har heldigvis kunne tatt det forsiktig inn igjen gradvis. Håper eg kan gi deg masse inspirasjon framover – så må du berre spørre om du lurer på noko. Klem 🙂

 2. Hei Linda,
  Kom tilfeldigvis over bloggen din ved en tilfeldighet og så glad jeg er for det! 🙂
  Fantastisk blogg du har og gleder meg til å prøve ut oppskriftene dine, her var det mye som såg godt ut!! Har leitet lenge etter EN side som virkelig kan inspirere med all slags god og sunn mat for både oss voksne og barn, og det ser ut til at jeg endelig har funnet det! 🙂

  1. Hei Hilde! Så utrulig hyggelig kommentar å få, tusen hjertelig takk 🙂 Dette er ord som gir meg skikkelig motivasjon til å fortsette i samme løpet. Håper eg kan inspirere deg masse framover, så må du berre spørre om du lurer på noko. Ønsker deg en fin veke vidare 🙂