Vekemeny – 10

Hei alle sammen!

Ei ny veke er rett rundt hjørnet. Kun to heile veker igjen før det er påske og vertfall påskeferie på denne frøkna, noko eg ser veldig fram til! Rekner med det er fleire som har nokre ekstra dager fri og håper på sol og knallbra skiføre 🙂

Men først skal vi gjennom veke 10, og eg har som vanlig satt sammen en vekemeny som eg håper kan inspirere til kommande middager for dere:

MANDAGbyggrynsgraut er etter mi meining fantastisk godt, og passer like godt til frukost, lunsj, middag eller kveldsmat. Byggryn er svært næringsrikt, gir god konsistens og smak!

IMG_25401

TIRSDAGTom Kha Gai med kylling, risnudler og sukkererter, ei smakfull suppe for heile familien.

1713031-9-1439241290290

ONSDAG – indrefilêt av svin med brokkolisalat. Denne brokkolisalaten altså, er SÅ god!

TORSDAG

1713031-8-1394142400673

– vekas oppskrift på laks- og brokkoligrateng blei tatt godt imot, og eg anbefaler denne som torsdagens fiskemiddag!

IMG_4426

FREDAG fylte grønnsaker er en spennande, ny vri på «pizza». Bruk squash, løk, paprika, sopp, aubergine eller andre typer grønnsaker som «bunn»!

1713031-10-1392671130495-n800

LØRDAGhamburger med glutenfritt hamburgerbrød er perfekt på en lørdag!

1713031-12-1435816187692

SØNDAGheimelaga fiskegrateng med poteter og revet gulerøtter, en fantastisk god kombinasjon. Heilt super middag på en søndag, lag gjerne opp ekstra å frys ned i porsjoner!

IMG_2520-001

VEKAS BAKETIPShavreknekkebrød med maldonsalt, berre fordi desse er så utrulig smakfulle, sprø og gode. En favoritt til frukosten!

IMG_4360

VEKAS SNACKTIPS – er du glad i Questbarer? Prøv Questbar-oreo, superenkelt og veldig godt!

1713031-8-1382470616274

VEKAS DESSERTTIPSsukkerfri og proteinrik appelsinfromasje, fordi appelsinene om dagane er heilt fantastisk gode!

1713031-10-1426869283203

Då vil eg ønske alle sammen en riktig god søndag vidare 🙂

/ annonselenke
PS! Hugs at det nærmer seg slutten på bakeuke hos x-life her

1456235444

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *