Annonse
9. mars 2016
Gresk yoghurt med honningrista mandler og granateple
God morgen!
Frukostinspirasjon får man vell aldri nok av, på morgonen før jobb/skule vil man gjerne det skal vere enkelt, kjapt, godt og ikkje minst holde magen nokre timer. En næringsrik frukost og eit par kopper kaffi er en god start på dagen for min del, og kva eg spiser til dagens første måltid er det enormt stor variasjon på.
Ei skål med yoghurt og/eller cottage cheese med deilig topping er en av mine standardfrukoster, her varierer eg topping fra gang til gang og prøver meg fram med nye smakskombinasjoner. Gresk yoghurt med honningrista mandler og granateple blei en nydelig kombinasjon og eg vil gjerne dele denne enkle skåla med dere:
Gresk yoghurt med honningrista mandler og granateple
200-300 g gresk yoghurt/ anna yoghurt
20 g mandler, grovt hakka
1 ss honning
granateplekjerner fra ¼ granateple
Slik gjer du:
1. Rist mandlene i en tørr steikepanne til dei begynner å få farge og lukte. Ha over honningen og rør godt til det er godt fordelt. Avkjøl på bakepapir. Desse kan fint lages opp og oppbevares i glasskrukke.
2. Hell yoghurten i en skål, topp med granateplekjerner og dei honningristede mandlene. Velbekomme!
Dei søte, crunchy honningristede mandlene i kombinasjon med friske, syrlige granateplekjerner var heilt topp! Bruk gjerne litt ekstra frukt/bær i form av mango, epler, bringebær, banan eller lignande for fleire gode smaker.
God frukost 🙂
Annonse
SKRIV EN KOMMENTAR