Linda Stuhaug

Annonse

10. mars 2016

Quesedilla med kylling og pesto

Quesedilla med kylling og pesto
Heisann alle sammen!
Idag har eg eit smakfullt middagstips til dere som passer like godt kvardag som helg. Enkelt å lage og tilberede, kan varieres etter smak, sunt og veldig godt: Quesedillas med kylling og pesto!
Håper det frister:
Quededilla med kylling og pesto, 2 porsjoner 4-6 lomper 4 ts grønn pesto (heimelaga oppskrift her!) 2 kyllingfilêter 1/2 løk ost salt, pepper, paprikakrydder og spisskummen
Slik gjer du: 1. Sett ovnen på 180-200 grader. Steik kyllingen i passelige biter med hakka løk. Tilsett krydder på slutten og smak til.
2. Smør halve lompa med grønn pesto. Legg over kyllingfyllet, gjerne med litt ekstra grønnsaker, eg brukte mais og paprika. Topp med ost og legg andre halvdelen av lompa over.
3. Steik midt i ovnen til lompene er begynt å bli sprø og osten godt smelta, ca. 15 minutter +/-. La dei avkjøle seg litt på rist. Server quesedillas med en frisk salat og gjerne en klatt kesam/rømme eller guacamole!
Tips og alternativer – Bytt gjerne grønn pesto med kremost eller ketshup om du ønsker det. – Bruk krydder du liker og foretrekker, litt tacokrydder eller fajitaskrydder kan også brukes. – Ønsker du å lage heimelaga lomper har eg oppskrift på det her. Desse kan fint lages glutenfri!
Quesedillas er også godt kaldt. Lag opp dobbel porsjon og ta med i lunsjboksen dagen etterpå, heilt supert reste-lunsj!
En middag som kanskje gir litt ekstra helgefølelse, så kva med å prøve den fredag eller lørdag? Vil falle i smak hos heile familien! Visst ein er uenige på fyllet, så går det fint å lage fleire varianter.
Velbekomme 🙂

Heisann alle sammen!

Idag har eg eit smakfullt middagstips til dere som passer like godt kvardag som helg. Enkelt å lage og tilberede, kan varieres etter smak, sunt og veldig godt: Quesedillas med kylling og pesto!

Håper det frister:


Quededilla med kylling og pesto, 2 porsjoner
4-6 lomper
4 ts grønn pesto (heimelaga oppskrift her!)
2 kyllingfilêter
1/2 løk
ost
salt, pepper, paprikakrydder og spisskummen

Slik gjer du:
1. Sett ovnen på 180-200 grader. Steik kyllingen i passelige biter med hakka løk. Tilsett krydder på slutten og smak til.

2. Smør halve lompa med grønn pesto. Legg over kyllingfyllet, gjerne med litt ekstra grønnsaker, eg brukte mais og paprika. Topp med ost og legg andre halvdelen av lompa over.

3. Steik midt i ovnen til lompene er begynt å bli sprø og osten godt smelta, ca. 15 minutter +/-. La dei avkjøle seg litt på rist. Server quesedillas med en frisk salat og gjerne en klatt kesam/rømme eller guacamole!


Tips og alternativer
– Bytt gjerne grønn pesto med kremost eller ketshup om du ønsker det.
– Bruk krydder du liker og foretrekker, litt tacokrydder eller fajitaskrydder kan også brukes.
– Ønsker du å lage heimelaga lomper har eg oppskrift på det her. Desse kan fint lages glutenfri!


Quesedillas er også godt kaldt. Lag opp dobbel porsjon og ta med i lunsjboksen dagen etterpå, heilt supert reste-lunsj!


En middag som kanskje gir litt ekstra helgefølelse, så kva med å prøve den fredag eller lørdag? Vil falle i smak hos heile familien! Visst ein er uenige på fyllet, så går det fint å lage fleire varianter.

Velbekomme 🙂

Annonse

SKRIV EN KOMMENTAR

Nyaste innlegg