Bringebærkuler med sjokoladetrekk

Innlegget inneholder annonselenker

Hei hopp!

Det er fredag igjen og idag har eg noken munnfulle snackkuler med smak av bringebær og sjokolade til dere! Desse har eg hatt liggande i arkivet veldig lenge, ettersom x-life var tomme for hovedingrediensen. Dette er altså en smakfull, småseig bringebær-proteinbar i kuleform, dyppa i sjokolade for ekstra smak.

Raske og enkle med kun 3 ingredienser:

IMG_3749

Bringebærkuler med sjokoladetrekk, 8-12 stk
50 g fibersirup clear
70 g Protein Delite bringebærsmak
40 g sukkerfri sjokolade

Slik gjer du: 
Varm fibersirupen til den bobler, bland straks inn proteinpulveret. Rør godt, blandinga skal vere litt tørr, men får du problemer med å forme bruker du en bitteliten skvett vatn. Form til kuler mellom fuktige hender, dypp i smelta sjokolade og sett til avkjøling.

Kulene er spiseklare etter 20 minutter i frysaren, eller 30 minutter i kjøleskap. Oppbevares kjølig til servering.

IMG_3758


Søte og gode med biter av bringebær i midten, nam! Det er nemlig en av kjennetegnene til desse proteinpulverene:

collage


Protein Delite er verdenskjent for sin gode smak og finnes i fire varianter, alle sammen her
1. Bringebærsmak med biter av tørkede bringebær
2. Melkesjokoladesmak med biter av sjokolade
3. Jordbærsmak med biter av kvit sjokolade
4. Kokossmak med kokosbiter

Proteinrike, uten tilsatt sukker og gluten. Heilt supre å bruke i heimelaga proteinbarer 🙂 Det skal seiast at eg svært sjelden bruker proteinpulver, stort sett kun i heimelaga proteinbarer og proteinsnack. Det synes eg rett og slett smaker best då!

IMG_3743IMG_3750

Håper dere får en super helg!

Om det skulle vere interessant me dlitt nettshopping er det helgetilbud på alt fra Casall hos x-life denne helga:

1457680961

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

8 kommentarer

 1. Ser skikkelig godt ut som alt annet du lager, takk for oppskrift! 🙂 Jeg bare lurer på om du opplever problemer når du smelter sukkerfri sjokolade? Hos meg blir den fort klumpete og «seig» eller tørr og umulig å dyppe noenting i. Har du opplevd det samme før og vet du hva det kan komme av?

  1. Det kan godt hende det er for høy temperatur! Jeg har opplevd at sukkerfri sjokolade klumper seg fortere når jeg smelter i vannbad i forhold til vanlig sjokolade. Men har fått det fint til ved å ta bollen vekk fra varmen fortere, og heller varme opp gradvis 🙂

  2. Hei!
   Det er viktig å ikkje smelte sjokoladen på for høg temperatur, røre ofte og ikkje få vatn eller anna væske i sjokoladen. Eg har aldri dette problemet no lenger, men eg sleit litt med det før. Ellers kan en liten ts cocosa uten smak være nyttig for å få den til å smelte bedre 🙂

 2. Åå, dette så virkelig godt ut! Du lager sååå mye deilig 😀

  1. Tusen takk, Charlotte – kjekt med tilbakemelding 🙂

 3. ELISABETH

  Har du prøvd å smakssette vanilje selv? Trenger ikke så mye proteinpulver (kun til baking) og da hadde det vært greit med kun 1 smak i skapet da kunne jeg brukt det til sjokolade og bringebær samtidig kanskje?

  1. Eg har ikkje smakstilsatt vaniljeproteinpulver til bringebær nei. Men vanilje er den mest anvendelige smaken og er absolutt den eg ville valgt om eg kun skulle hatt en 🙂