Mango- og avokadosmoothie

Hei!

Det er ny mandag og idag serverer eg dere en grønn frukostsmoothie med mango og avokado. Eller, den kan naturligvis nytes til både mellommåltid, lunsj eller kveldsmat også, men den passer utmerket som en god start på dagen. Uten tilsatt sukker og kan fint lages uten melk!

Eg liker best å lage fyyyldig smoothie som eg må spise med skei, gjerne med litt ekstra topping i form av nøtter, havregryn, frukt og/eller bær, men dette kan justeres og varieres etter smak og behag:

IMG_4082

Mango- og avokadosmoothie, 2 glass
1 stor mango, frossen i biter
1 stor avokado
2 handfulle spinat
250 g gresk yoghurt eller kokosmelk
1/2 moden banan

Miks sammen ingrediensene i en blender, juster med kaldt melk eller vatn til den konsistensen du ønsker: fyldig slik at du må bruke skei, eller flytande så du kan bruke sugerør.

Sødmen i smoothien vil variere etter kor søt mangoen og banana er, smak gjerne til med litt søtning om det er nødvendig.

IMG_4076

En mektig og næringsrik smoothie som holder blodsukkeret stabilt og magen litt lengre mett av det sunne fettet fra avokadoen. Også er jo kombinasjonen mellom mango og avokado SÅ god!

IMG_4077

Med eller uten sugerør, definitivt en sikker vinner uansett.

IMG_4087

Ønsker alle en sunn, sprek og smilande start på den nye veka! Siste innspurt før påskeferie, gode grunner for å nyte litt ekstra næringsrike måltider desse dagane før kvikk lunsjen og resten av påskekosen kommer på bordet 🙂 

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

2 kommentarer

  1. Wow, denne var utrolig god! Nt smoothiefavoritt 🙂

    1. Så hyggelig, Mari 🙂 Tusen takk for tilbakemelding! Ha en fin søndagskveld 🙂