Linda Stuhaug

Annonse

18. mars 2016

Lompepizza med pepperoni

Lompepizza med pepperoni
God fredag!
Har du ikkje planlagt dagens middag enda? Da håper eg at eg kan friste med lompepizza! Raskere og enklere pizza får du ikkje, og mulighetane for variasjon er SÅ stor! Her kan ein bruke akkurat den toppingen man liker, eg varierer fra gang til gang med pesto/ketsjup, karbonadedeig, skinke, spekeskinke, middagsrester, tacokjøttdeig, ulike grønnsaker, vegetar også vidare…
Dagens variant her på bloggen er med pepperoni, som blei veldig smakfullt og godt! Med en frisk salat ved siden av så blei det en komplett middag for en:
Varier mengdene etter deg og dine behov, og ikkje minst kor mange som skal spise. Bruk varmluft om du må steike meir enn eit brett: Du trenger lomper ketsjup revet ost pepperoni fersk basilikum, kan sløyfes evt. litt grønnsaker
Slik gjer du: Sett ovnen på 180 grader. Smør lompene med ketsjup, ha over revet ost og til slutt fersk basilikum, pepperoni og evt. grønnsaker. Steik midt i ovnen i 15-20 minutter, eller til osten er gyllen og kantane sprø.
Server gjerne med en frisk salat og en klatt rømme, guacamole eller pizzadressing.
Tips for å få heilt sprø bunn/lomper: Forsteik lompene på rist i 5-10 minutter til dei begynner å få farge, samme temperatur som ovenfor. La dei avkjøle seg litt før du tar på fyllet og steiker vidare. Da sikrer du deg knasande sprø bunn!
Eg synes pizzaen er like god kald, og lager opp dobbel porsjon så eg kan ta med som lunsj eller turmat dagen etterpå.
Velbekomme!
Ønsker alle ei fin helg 🙂

God fredag!

Har du ikkje planlagt dagens middag enda? Da håper eg at eg kan friste med lompepizza! Raskere og enklere pizza får du ikkje, og mulighetane for variasjon er SÅ stor! Her kan ein bruke akkurat den toppingen man liker, eg varierer fra gang til gang med pesto/ketsjup, karbonadedeig, skinke, spekeskinke, middagsrester, tacokjøttdeig, ulike grønnsaker, vegetar også vidare…

Dagens variant her på bloggen er med pepperoni, som blei veldig smakfullt og godt! Med en frisk salat ved siden av så blei det en komplett middag for en:


Varier mengdene etter deg og dine behov, og ikkje minst kor mange som skal spise. Bruk varmluft om du må steike meir enn eit brett:

Du trenger
lomper
ketsjup
revet ost
pepperoni
fersk basilikum, kan sløyfes
evt. litt grønnsaker

Slik gjer du:
Sett ovnen på 180 grader. Smør lompene med ketsjup, ha over revet ost og til slutt fersk basilikum, pepperoni og evt. grønnsaker. Steik midt i ovnen i 15-20 minutter, eller til osten er gyllen og kantane sprø.

Server gjerne med en frisk salat og en klatt rømme, guacamole eller pizzadressing.

Tips for å få heilt sprø bunn/lomper:
Forsteik lompene på rist i 5-10 minutter til dei begynner å få farge, samme temperatur som ovenfor. La dei avkjøle seg litt før du tar på fyllet og steiker vidare. Da sikrer du deg knasande sprø bunn!

Eg synes pizzaen er like god kald, og lager opp dobbel porsjon så eg kan ta med som lunsj eller turmat dagen etterpå.



Velbekomme!

Ønsker alle ei fin helg 🙂

Annonse

SKRIV EN KOMMENTAR

Nyaste innlegg