Linda Stuhaug

Annonse

23. mars 2016

Sukkerfri panna cotta med mangosaus & giveaway

Sukkerfri panna cotta med mangosaus & giveaway
Innlegget inneholder annonselenker
Hei!
Først en sunn dessert, deretter har eg informasjon om en giveaway til dere nederst i innlegget. Panna cotta har eg delt oppskrift på mange ganger før, da i hovedsak som en grunnoppskrift med varierte sauser. Denne gangen har eg prøvd meg på en søt mangosaus som blei veldig godt, og sida den er gul passer den også perfekt til påske!
Sukkerfri og naturlig proteinrik desssert, lav på kalorier og er søt og god:
Sukkkerfri panna cotta med mangosaus, 2 porsjoner 200 g gresk yoghurt 2 dl melk 1 vaniljestang 1 ss sukrin+ 3 gelatinplater
Mangosaus ½ moden mango 0,5 dl vatn 1 ss sukrin+ sitronsaft
Slik gjer du: 1. Skrap ut frøene av vaniljestanga og ha både frøene, stanga og sukrin+ en liten kjele med melk. Kok opp på svak varme.
2. Bløtlegg gelatinplatene i kaldt vatn i 3-4 minutter til dei er mjuke. Klem ut vatnet og smelt i den varme melkeblandinga. Avkjøl litt.
3. Fjern vaniljestanga fra melka, rør inn gresk yoghurt og smak til om du evt. ønsker den søtere. Hell over i 2 porsjonsglass. Sett til avkjøling i kjøleskap minst 3 timer.
4. Mangosausen: kok opp vatn og suukrin+, avkjøl. Skjær mango i biter og kjør til en jevn mangosaus i en blender med den avkjølte sukrinlaken. Smak til med sitronsaft. Hell over panna cottaen rett før servering.
Litt friske bær smaker godt som ekstra topping, bringebær er min favoritt!
Det blir en del mangosaus til overs, så enten kan du lage fleire porsjoner panna cotta, ellers så står sausen seg fint nokre dager i kjøleskapet.
Da vil eg tipse dere om en giveaway eg har gåande på instagram no: du kan vinne eit påskeegg fra x-life.no fylt med diverse treningsfavoritter, kosttilskudd og snacks! Følg meg på @lindastuhaug og følg instuksene for å bli med i trekninga 🙂
En liten oversikt over noko av det som befinner seg i påskeegget: Questbarer // BCAA // frekkas // vitamin D // betakaroten solbrun // klemmeball // treningsdagbok // hårband // mobilholder.
Lykke til og riktig god påske alle sammen 🙂

Innlegget inneholder annonselenker

Hei!

Først en sunn dessert, deretter har eg informasjon om en giveaway til dere nederst i innlegget. Panna cotta har eg delt oppskrift på mange ganger før, da i hovedsak som en grunnoppskrift med varierte sauser. Denne gangen har eg prøvd meg på en søt mangosaus som blei veldig godt, og sida den er gul passer den også perfekt til påske!

Sukkerfri og naturlig proteinrik desssert, lav på kalorier og er søt og god:

Sukkkerfri panna cotta med mangosaus, 2 porsjoner
200 g gresk yoghurt
2 dl melk
1 vaniljestang
1 ss sukrin+
3 gelatinplater

Mangosaus
½ moden mango
0,5 dl vatn
1 ss sukrin+
sitronsaft

Slik gjer du:
1. Skrap ut frøene av vaniljestanga og ha både frøene, stanga og sukrin+ en liten kjele med melk. Kok opp på svak varme.

2. Bløtlegg gelatinplatene i kaldt vatn i 3-4 minutter til dei er mjuke. Klem ut vatnet og smelt i den varme melkeblandinga. Avkjøl litt.

3. Fjern vaniljestanga fra melka, rør inn gresk yoghurt og smak til om du evt. ønsker den søtere. Hell over i 2 porsjonsglass. Sett til avkjøling i kjøleskap minst 3 timer.

4. Mangosausen: kok opp vatn og suukrin+, avkjøl. Skjær mango i biter og kjør til en jevn mangosaus i en blender med den avkjølte sukrinlaken. Smak til med sitronsaft. Hell over panna cottaen rett før servering.


Litt friske bær smaker godt som ekstra topping, bringebær er min favoritt!


Det blir en del mangosaus til overs, så enten kan du lage fleire porsjoner panna cotta, ellers så står sausen seg fint nokre dager i kjøleskapet.


Da vil eg tipse dere om en giveaway eg har gåande på instagram no: du kan vinne eit påskeegg fra x-life.no fylt med diverse treningsfavoritter, kosttilskudd og snacks! Følg meg på @lindastuhaug og følg instuksene for å bli med i trekninga 🙂


En liten oversikt over noko av det som befinner seg i påskeegget:
Questbarer // BCAA // frekkas // vitamin D // betakaroten solbrun // klemmeball // treningsdagbok // hårband // mobilholder.


Lykke til og riktig god påske alle sammen 🙂

Annonse

SKRIV EN KOMMENTAR

Nyaste innlegg