Sukkerfri panna cotta med mangosaus & giveaway

Innlegget inneholder annonselenker 

Hei!

Først en sunn dessert, deretter har eg informasjon om en giveaway til dere nederst i innlegget. Panna cotta har eg delt oppskrift på mange ganger før, da i hovedsak som en grunnoppskrift med varierte sauser. Denne gangen har eg prøvd meg på en søt mangosaus som blei veldig godt, og sida den er gul passer den også perfekt til påske!

Sukkerfri og naturlig proteinrik desssert, lav på kalorier og er søt og god:

IMG_1812

Sukkkerfri panna cotta med mangosaus, 2 porsjoner 
200 g gresk yoghurt
2 dl melk
1 vaniljestang
1 ss sukrin+
3 gelatinplater

Mangosaus
½ moden mango
0,5 dl vatn
1 ss sukrin+
sitronsaft

Slik gjer du:
1. Skrap ut frøene av vaniljestanga og ha både frøene, stanga og sukrin+ en liten kjele med melk. Kok opp på svak varme.

2. Bløtlegg gelatinplatene i kaldt vatn i 3-4 minutter til dei er mjuke. Klem ut vatnet og smelt i den varme melkeblandinga. Avkjøl litt.

3. Fjern vaniljestanga fra melka, rør inn gresk yoghurt og smak til om du evt. ønsker den søtere. Hell over i 2 porsjonsglass. Sett til avkjøling i kjøleskap minst 3 timer.

4. Mangosausen: kok opp vatn og suukrin+, avkjøl. Skjær mango i biter og kjør til en jevn mangosaus i en blender med den avkjølte sukrinlaken. Smak til med sitronsaft. Hell over panna cottaen rett før servering.

IMG_1809

Litt friske bær smaker godt som ekstra topping, bringebær er min favoritt!

IMG_1815

Det blir en del mangosaus til overs, så enten kan du lage fleire porsjoner panna cotta, ellers så står sausen seg fint nokre dager i kjøleskapet. 

IMG_1820

Da vil eg tipse dere om en giveaway eg har gåande på instagram no: du kan vinne eit påskeegg fra x-life.no fylt med diverse treningsfavoritter, kosttilskudd og snacks! Følg meg på @lindastuhaug og følg instuksene for å bli med i trekninga 🙂

Giveaway

En liten oversikt over noko av det som befinner seg i påskeegget:
Questbarer // BCAA // frekkas // vitamin D // betakaroten solbrun // klemmeball // treningsdagbok // hårband // mobilholder.

Giveaway_details

Lykke til og riktig god påske alle sammen 🙂

4 kommentarer

 1. Charlotte Bratseth

  Kan man bruke great lake collagen eller beef collagen i stedet for gelatinplater? 😀

  1. Nei, du må bruke gelatin 🙂

   1. Charlotte

    Oi! Her har jeg skrevet feil.. Det jeg mener er selvfølgelig great lake gelatin eller beef gelatin? Disse som man får kjøpt på iherb, vil de har like god effekt? 🙂

   2. Då so 🙂 Det kan eg egentlig ikkje svare på altså, eg kjenner ikkje til desse produktene. Men fungerer det som vanlig gelatin kan du nok fint bruke det 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *