Ostekake uten sukker – som kake eller i porsjonsglass

Innlegget inneholder annonselenker

Hei godtfolk!

Idag har eg en variant av ostekake til dere – denne lages på 1-2-3 og du trenger minimalt med ingredienser. Nokon som skjønner kva eg har prøvd? Ostekakemiksen til funksjonell mat!

Denne har eg laga eit par ganger før og, som en rask og enkel dessert. Perfekt å ha en slik pakke ståande om man plutselig skal få besøk eller får lyst på noko søtt og godt. Den er heilt fri for både sukker og gluten, lages på 10 minutter og trenger kun 1 time i kjøleskap før den er serveringsklar.

Pssst! Ostekakemiksen er nedsatt 25% no og koster kun 45 kr,-! Men tilbudet varer KUN ut dagen idag!

IMG_2237

Du trenger, 4 mellomstore porsjoner
1 pk ostekakemiks
200 g philadelphia
50 g smør
1,5 dl vatn

Slik gjer du:
1. Ha philadelphia, ostepulvermiksen og 1,5 dl vatn i en bolle, miks til en jevn masse. Hell over i porsjonsglass.
2. Rist havrecrunchen i en tørr steikepanne 5-7 minutter, til den begynner å lukte og få farge. Bland inn 50 g smør, fordel over ostekakemassen.
3. Sett i kjøleskapet minst 1 time før servering.

IMG_2227

Miksen kan også lages som ostekake, da trykker man havrecrunchen ut i en rund form, avkjøler og deretter topper med ostekakemassen. Etter en times tid i kjøleskapet er denne også klar for servering!

IMG_2233

Frisk og søt med smak av pasjonsfrukt, perfekt i kombinasjon med den crunchy toppingen. Virkelig god, heile familien synes det samme!

IMG_2230

Håper alle er klare for kvardagen igjen etter påska! Her har det våre mykje regn og dårlig vær, så det har blitt mest inntreninger:

IMG_2651

Topp fra Rohnisch // mid rise compression tights fra 2XU (no på 400 kr,- avslag!) // treningssko fra Reebok.

collage


«Drømmetightsen» Mid rise Compression tights fra 2XU, som er vertfall min absolutte favoritt tights, er no nedsatt 400 kr,- ! Du finner den i fem forskjellige farger her.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

4 kommentarer

 1. kristina

  Hei linda, tusen takk for at du lager akkurat denne bloggen! Du sier at du med tiden har funnet ut hva du tåler, og hva magen din ikke liker, har du lyst til å si et par ord om det?? Hilsen en som sliter litt med akkurat dette.

  1. Hei!

   Det er egentlig ikkje verre enn at eg har måtte prøve og feile gjennom fleire år for å finne ut kva eg tåler og ikkje. Kva mat som gang etter gang gir meg magesmerter, luft, oppblåsthet og lignande 🙂 Vil du vite meir eller har andre konkrete spørsmål, ta gjerne kontakt på mail: linda_stuhaug@hotmail.com 🙂

 2. Hei!
  Vet du om denne kan stå i kjøleskapet i ett døgn uten at havrecrunchen blir bløt? Jeg skal både lage denne (gjest med glutenallergi) og «vanlig» ostekake, og vil helst lage dem begge dagen før servering.

  1. Hei! Det er eg ganske sikker på går heilt fint 🙂