Linda Stuhaug

Annonse

19. mai 2016

Varme nektariner med karamelliserte valnøtter

Varme nektariner med karamelliserte valnøtter
Hei!
Det begynner å bli sesong for fersken og nektariner, to frukter som står høgt på mi liste over favorittfrukter. Ikkje berre smaker dei nydelig som dei er, begge to er også supre frukter å lage desserter med.
Å ovnsbake eller pannesteike både fersken og nektarin er utrulig godt. Frukten får en heilt ny smak og sødme som er perfekt som en sunn kvardagsdessert. Dagens oppskrift er derfor pannestekt nektarin med karamelliserte valnøtter, en dessert som lages på 1-2-3 og krever få ingredienser:
Du trenger, 2 porsjoner 2 nektariner 2-3 ss flytande honning 1 ss smør 1 neve valnøtter 4 ss vaniljeis, vaniljekesam eller yoghurt til servering
Skjær båter av nektarinene, ha i en steikepanne med smør, honning og valnøtter. Steik på middels varme til nektarinene er møre og har fått en gyllen farge.
Server varme eller lune med vaniljeis, vaniljekesam eller yoghurt.
Varme, møre og søte nektariner i kombinasjon med crunch fra valnøttene og is/ yoghurt som smelter på tunga. Berre fantastisk godt, dette må dere prøve!
Håper det frister 🙂

Hei!

Det begynner å bli sesong for fersken og nektariner, to frukter som står høgt på mi liste over favorittfrukter. Ikkje berre smaker dei nydelig som dei er, begge to er også supre frukter å lage desserter med.

Å ovnsbake eller pannesteike både fersken og nektarin er utrulig godt. Frukten får en heilt ny smak og sødme som er perfekt som en sunn kvardagsdessert. Dagens oppskrift er derfor pannestekt nektarin med karamelliserte valnøtter, en dessert som lages på 1-2-3 og krever få ingredienser:


Du trenger, 2 porsjoner
2 nektariner
2-3 ss flytande honning
1 ss smør
1 neve valnøtter
4 ss vaniljeis, vaniljekesam eller yoghurt til servering

Skjær båter av nektarinene, ha i en steikepanne med smør, honning og valnøtter. Steik på middels varme til nektarinene er møre og har fått en gyllen farge.

Server varme eller lune med vaniljeis, vaniljekesam eller yoghurt.


Varme, møre og søte nektariner i kombinasjon med crunch fra valnøttene og is/ yoghurt som smelter på tunga. Berre fantastisk godt, dette må dere prøve!


Håper det frister 🙂

Annonse

SKRIV EN KOMMENTAR

Nyaste innlegg