Linda Stuhaug

Annonse

25. mai 2016

LG: Eg trenger din hjelp!

LG: Eg trenger din hjelp!
Hei alle sammen!
Idag har eg noke veldig spennande å dele! Eg søker hjelp fra dere lesere i en konkurranse eg skal delta i, og ved å gi ditt bidrag får du muligheten til å vinne eit gavekort på en valgfri restaurant til 2000 kroner!
Kort fortalt: Eg er nemlig blitt trukket ut som en heldig blogger til å delta i en kokkekonkurranse, Cook-off, i København 31.mai, der eg skal konkurrere mot tre andre bloggere fra Danmark, Sverige og Finland. Konkurransen går ut på å lage to allergivennlige og smakfulle retter for juryen, og kva ingredienser eg skal bruke er det nettopp en av dere som bestemmer! Eg representerer altså Norge i denne konkurransen og trenger hjelp fra dere lesere for å komme lengst mulig!
Korleis bestemmer du mine ingredienser? Det er her dere hjelper meg, og det blir rett og slett lagt opp som en kunkurranse: det einaste du gjer for å hjelpe/delta er å laste opp eit bilde av innholdet i ditt kjøleskap, slik at det er enkelt og oversiktlig å sjå kva du har. Bildet laster du opp i kommentarfeltet på tilhørande innlegg på min Facebook-side. Da er du med i trekningen av eit gavekort på en valgfri restaurant til 2000 kroner. Det kjøleskapet som blir trekt ut, og som da blir ingrediensene eg får bruke i konkurransen, vinn gavekortet 🙂 Vinneren blir trukket 30.mai og annonsert i starten av juni her på bloggen.
Juryen i konkurransen: Juryen på konkurransedagen 31.mai består av matpersonligheter fra dei fire nordiske landene. Fra heimlandet er det Cecilie Dawes som har etablert Food Studio, basert på hennes lidenskap for god og næringsrik mat av kvalitet. Ho jobber ikkje med å lage mat, men med mat og bærekraft som en matkonsulent. Fra Danmark er det Thomas Rode, som i mange år var kokk på Michelin-restauranten Kong Hans Kjeller. Han har blant anna skrevet bøker, deltatt i film og tv-programmer, undervist, drevet med produktutvikling og matstyling. Fra Finland deltar Richard McCormick, som er kokk, matstylist og restaurantør. Han eig tre restauranter, der to av tilhører Finlands beste. Frederik Zall, som kjem fra Sverige, er matblogger og har gitt ut en rekke kokebøker. Han er også framfor skjermen og kan blant anna sees på TV4, som kokk på deres morgenshow.
Her ser dere mitt kjøleskap. Det delte eg i eit tidligere innlegg her.
Bakgrunn for konkurransene: Bakgrunnen for begge konkurransene er lanseringen av dei nye kjøleskapene til elektronikk- og kvitevareprodusentene LG. Kjøleskapene blei produsert for at forbrukerene kan holde sine matvarer friskere i en lengre periode av tid takka være Natural Fresh System. Dette sikrer optimal luftfuktighet og temperaturnivå for bestemte matvarer. Den viktigaste delen av matlaging er nettopp at maten er fersk, så det er vårt ansvar som forbrukere å sørge for at maten blir lagra på riktig måte for å unngå unødvendig tap. Ikkje nok med det, LG introduserer og sin nyaste side-by-side kjøleskap med meir enn 600 liter lagringskapasitet, som det det mulig å oppbevare meir mat på mindre plass.
Les gjerne meir om kjøleskapene og dei ulike systemene her.
Dette blir utrulig spennande og eg gleder meg masse! Håper virkelig dere lesere vil engasjere dere og sende inn bilde på facebook-innlegget. Leser du innlegget med mobilen no er det berre å knipse eit bilde og laste opp med det samme 🙂
Dere vil høre fra meg om konkurransen i løpet av neste veke!

Hei alle sammen!

Idag har eg noke veldig spennande å dele! Eg søker hjelp fra dere lesere i en konkurranse eg skal delta i, og ved å gi ditt bidrag får du muligheten til å vinne eit gavekort på en valgfri restaurant til 2000 kroner!

Kort fortalt:
Eg er nemlig blitt trukket ut som en heldig blogger til å delta i en kokkekonkurranse, Cook-off, i København 31.mai, der eg skal konkurrere mot tre andre bloggere fra Danmark, Sverige og Finland. Konkurransen går ut på å lage to allergivennlige og smakfulle retter for juryen, og kva ingredienser eg skal bruke er det nettopp en av dere som bestemmer! Eg representerer altså Norge i denne konkurransen og trenger hjelp fra dere lesere for å komme lengst mulig!

Korleis bestemmer du mine ingredienser?
Det er her dere hjelper meg, og det blir rett og slett lagt opp som en kunkurranse: det einaste du gjer for å hjelpe/delta er å laste opp eit bilde av innholdet i ditt kjøleskap, slik at det er enkelt og oversiktlig å sjå kva du har. Bildet laster du opp i kommentarfeltet på tilhørande innlegg på min Facebook-side. Da er du med i trekningen av eit gavekort på en valgfri restaurant til 2000 kroner. Det kjøleskapet som blir trekt ut, og som da blir ingrediensene eg får bruke i konkurransen, vinn gavekortet 🙂 Vinneren blir trukket 30.mai og annonsert i starten av juni her på bloggen.

Juryen i konkurransen:
Juryen på konkurransedagen 31.mai består av matpersonligheter fra dei fire nordiske landene. Fra heimlandet er det Cecilie Dawes som har etablert Food Studio, basert på hennes lidenskap for god og næringsrik mat av kvalitet. Ho jobber ikkje med å lage mat, men med mat og bærekraft som en matkonsulent. Fra Danmark er det Thomas Rode, som i mange år var kokk på Michelin-restauranten Kong Hans Kjeller. Han har blant anna skrevet bøker, deltatt i film og tv-programmer, undervist, drevet med produktutvikling og matstyling. Fra Finland deltar Richard McCormick, som er kokk, matstylist og restaurantør. Han eig tre restauranter, der to av tilhører Finlands beste. Frederik Zall, som kjem fra Sverige, er matblogger og har gitt ut en rekke kokebøker. Han er også framfor skjermen og kan blant anna sees på TV4, som kokk på deres morgenshow.


Her ser dere mitt kjøleskap. Det delte eg i eit tidligere innlegg her.

Bakgrunn for konkurransene:
Bakgrunnen for begge konkurransene er lanseringen av dei nye kjøleskapene til elektronikk- og kvitevareprodusentene LG. Kjøleskapene blei produsert for at forbrukerene kan holde sine matvarer friskere i en lengre periode av tid takka være Natural Fresh System. Dette sikrer optimal luftfuktighet og temperaturnivå for bestemte matvarer. Den viktigaste delen av matlaging er nettopp at maten er fersk, så det er vårt ansvar som forbrukere å sørge for at maten blir lagra på riktig måte for å unngå unødvendig tap. Ikkje nok med det, LG introduserer og sin nyaste side-by-side kjøleskap med meir enn 600 liter lagringskapasitet, som det det mulig å oppbevare meir mat på mindre plass.

Les gjerne meir om kjøleskapene og dei ulike systemene her.

Dette blir utrulig spennande og eg gleder meg masse! Håper virkelig dere lesere vil engasjere dere og sende inn bilde på facebook-innlegget. Leser du innlegget med mobilen no er det berre å knipse eit bilde og laste opp med det samme 🙂

Dere vil høre fra meg om konkurransen i løpet av neste veke!

Annonse

SKRIV EN KOMMENTAR

Nyaste innlegg