Linda Stuhaug

Annonse

7. juni 2016

Sommersalat med avokado, melon og spekeskinke

Sommersalat med avokado, melon og spekeskinke
Hei!
Idag har eg en nydelig kombinasjon av salat til dere. Melon og spekeskinke passer så godt sammen, og like godt smakte det i lunsjsalat sammen med diverse andre ingredienser og en smakfull dressing. Lages på 1-2-3 og passer perfekt til lunsj eller som lett middag en varm sommerdag. Håper det kan friste:
Sommersalat med avokado, melon og spekeskinke, 2 porsjoner 4 never crispysalat 1 stor eller 2 små avokadoer 150 g spekeskinke eller serranoskinke 1/4 honningmelon ristede pinjekjerner nykverna salt og pepper
Dressing: 2 ss olivenolje 2 ss balsamico 1 ts sitronsaft 1 ts flytande honning
Slik gjer du: 1. Skjær avokado i to, fjern stein og skjær i skiver på langs. Del melonen i skiver, fjern skallet og skjær i mindre biter.
2. Bland sammen ingrediensene til dressingen.
3. Fordel crispysalat på to tallerkener, topp med avokado, melon, spekeskinke og til slutt ristede pinjekjerner. Ha dressing over rett før servering.
Søtt og salt, litt crisp og crunch – nam!
Det er vell fleire som tar treninga utendørs desse dagene? I går var eg på tur langs Akerselva og fant eit perfekt tre for litt løft og sprell:
Topp // tights // terrengsko (-30%) / annonselenker
Terrengskoene er perfekt til turer og løping i ulent terreng. Sitter som støpt på foten, har godt grep og gir super komfort – anbefales virkelig!
Nyt dagen alle sammen!

Hei!

Idag har eg en nydelig kombinasjon av salat til dere. Melon og spekeskinke passer så godt sammen, og like godt smakte det i lunsjsalat sammen med diverse andre ingredienser og en smakfull dressing. Lages på 1-2-3 og passer perfekt til lunsj eller som lett middag en varm sommerdag. Håper det kan friste:

Sommersalat med avokado, melon og spekeskinke, 2 porsjoner
4 never crispysalat
1 stor eller 2 små avokadoer
150 g spekeskinke eller serranoskinke
1/4 honningmelon
ristede pinjekjerner
nykverna salt og pepper

Dressing:
2 ss olivenolje
2 ss balsamico
1 ts sitronsaft
1 ts flytande honning


Slik gjer du:
1. Skjær avokado i to, fjern stein og skjær i skiver på langs. Del melonen i skiver, fjern skallet og skjær i mindre biter.

2. Bland sammen ingrediensene til dressingen.

3. Fordel crispysalat på to tallerkener, topp med avokado, melon, spekeskinke og til slutt ristede pinjekjerner. Ha dressing over rett før servering.


Søtt og salt, litt crisp og crunch – nam!


Det er vell fleire som tar treninga utendørs desse dagene?
I går var eg på tur langs Akerselva og fant eit perfekt tre for litt løft og sprell:


Topp // tights // terrengsko (-30%) / annonselenker

Terrengskoene er perfekt til turer og løping i ulent terreng. Sitter som støpt på foten, har godt grep og gir super komfort – anbefales virkelig!


Nyt dagen alle sammen!

Annonse

SKRIV EN KOMMENTAR

Nyaste innlegg