Kyllingwraps – sunt, godt og enkelt

Hei alle sammen!

Ei hektisk veke går mot helg – heimeeksamen er levert og det betyr endelig sommarferie! Så deilig å vere i mål med 1/3 studieår, som har gått mykje fortare enn forventa. Men det er vell eit bra teikn? 🙂

Idag har eg eit sommerlig mattips til dere: nydelige kyllingwraps! Eg har prøvd dei nye «BFree» wrapsene som er glutenfri og fiberrike, og fylt med kylling, masse deilige grønnsaker og smakfull kvitløksdressing. Passer like godt til lunsj som middag:

IMG_0538


Eg brukte: 

• BFree wraps (bruk evt. anna wraps)
• kyllingfilêt stekt med salt, pepper, chili og røkt paprikakrydder
• spinat, gul og rød paprika, kokte rødbetterninger, avokado
• kvitløksdressing av gresk yoghurt, pressa kvitløk, salt, pepper og en klype sukrin+.

Fyll wrapsen, (prøv å) rull sammen, nyt 🙂

IMG_0656


Wrapsen kjøpte eg med meg fra en matfestival tidligare i vår, men eg meiner den er å finne i dei fleste dagligvarebutikker. Passer like godt som wraps med alt slags pålegg som tacolefse 🙂 Eg tok med desse to variantane, og har kun prøvd den til høgre.

IMG_0539


Det aller meste passer i en slik wrap, så det er berre å fylle med akkurat det du ønsker!

IMG_0544


Kanskje nokon lurer på min meining? Absolutt gode på smak, og kommer nok til å brukes som wraps innimellom. Men generelt er eg ikkje så glad i lefse, eg er og forblir lompenes største fan 😉 Men heilt supert for dei som ikkje tåler gluten eller vil ha eit sunnere alternativ!

Har du prøvd lefesene? Fortell meg gjerne kva du synes! 

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

4 kommentarer

  1. Oi, den brune pakken har jeg ikke sett fĂžr! Hvor kjĂžpte du den?

    1. Eg har ikkje kjĂžpt dei, som det stĂ„r plukka eg dei med meg fra en vegetarfestival tidligere i vĂ„r 🙂

  2. Funker bra som pizzabunn ogsĂ„ 🙂

    1. Jepp – litt stĂžrre og fyldigere enn lomper 🙂