Linda Stuhaug

Annonse

Fruktspyd med sjokolade

Fruktspyd med sjokolade
Hei!
Har du lyst å lage til noke fresht, søtt og veldig godt, så er fruktspyd med sjokolade heilt topp! Det lages på 1-2-3 og krever ikkje for mange ingredienser, ser pent ut og kan derfor like gjerne servers til gjester som en enkel dessert man spiser sjølv.
Varier frukt og bær etter lyst og tilgjengelighet, og lag gjerne snacksen litt sunnere med å velge riktig sjokolade. Eg liker godt mørk sjokolade, gjerne 86% kakao, og da blir fruktspydene rike på både vitaminer, mineraler og antioksidanter. Heilt super kvardagskos no på sommaren:
Som sagtr, bruk den frukten og bærene du har lyst på. Her er det eg brukte på mine spyd denne gangen:
Fruktspyd med sjokolade, 5 spyd 1 stk mango 300 g jordbær 1 banan 2 kiwi 80 g mørk sjokolade
Skjær frukten i terninger og tre på spyd. Smelt sjokoladen skånsomt over vannbad og fordel over spydene. Server straks medan sjokoladen fortsatt er flytande, eller sett kaldt i kjøleskap så sjokoladen stivner på spydene. Nyt!
Nydelige både med smelta og stiva sjokolade, så lag det du tenket vil falle best i smak 🙂
Ha en fin sommardag!
I Kristiansand skinner sola fra blå himmel, temperaturen kunne gjerne våre litt varmare, men det er alle tiders med sol uansett 🙂 No skal dagen nytes!

Hei!

Har du lyst å lage til noke fresht, søtt og veldig godt, så er fruktspyd med sjokolade heilt topp! Det lages på 1-2-3 og krever ikkje for mange ingredienser, ser pent ut og kan derfor like gjerne servers til gjester som en enkel dessert man spiser sjølv.

Varier frukt og bær etter lyst og tilgjengelighet, og lag gjerne snacksen litt sunnere med å velge riktig sjokolade. Eg liker godt mørk sjokolade, gjerne 86% kakao, og da blir fruktspydene rike på både vitaminer, mineraler og antioksidanter. Heilt super kvardagskos no på sommaren:


Som sagtr, bruk den frukten og bærene du har lyst på. Her er det eg brukte på mine spyd denne gangen:

Fruktspyd med sjokolade, 5 spyd
1 stk mango
300 g jordbær
1 banan
2 kiwi
80 g mørk sjokolade

Skjær frukten i terninger og tre på spyd. Smelt sjokoladen skånsomt over vannbad og fordel over spydene. Server straks medan sjokoladen fortsatt er flytande, eller sett kaldt i kjøleskap så sjokoladen stivner på spydene. Nyt!


Nydelige både med smelta og stiva sjokolade, så lag det du tenket vil falle best i smak 🙂


Ha en fin sommardag!

I Kristiansand skinner sola fra blå himmel, temperaturen kunne gjerne våre litt varmare, men det er alle tiders med sol uansett 🙂 No skal dagen nytes!

Annonse

SKRIV EN KOMMENTAR

Nyaste innlegg