Svin med krema eplesalat

Innholder annonselenker

God torsdag! 

Idag har en en frisk, lett og sommerlig middag til dere: svin med krema eplesalat! Kjøttet kan like gjerne grilles på grill som i ovn, og eplesalaten passer perfekt til andre typer kvitt/rødt kjøtt og laks. Håper det frister:

IMG_0702

Du trenger, 2 porsjoner
500 g indrefilêt av svin
2 grønne epler
4 stk vårløk
1/4 lime, safta
200-300 g kesam eller rømme
salt og pepper

1. Start med indrefilêten. Gni inn med salt og pepper, steik på alle sider i litt smør i ei steikepanne. Sett inn i ovnen på 180 grader. For saftigast resultat anbefaler eg å bruke steiketermometer i den tjukkaste delen av filêten, til den steiketemperaturen du ønsker: lett rosa kjerne: 68-70 grader, gjennomstekt: 76 grader. Har du ikkje steiketermomenter er ca. 20 minutt i ovnen passelig, men sjekk underveis!

2. Kutt eple og vårløk i terninger, bland sammen med kesam/rømme. Smak til med limesaft, salt og pepper. Server!

IMG_0705

Server gjerne med ekstra poteter/ris/eller lignande om du ønsker det!

IMG_0704

Ellers er det fleire som har spurt og våre litt nysgjerrige på turen vi nettopp har gått, 7 dager og Norge på tvers. Eg tenkte eg skulle dele eit eget innlegg om det etterkvart, kanskje fleire får lyst å ta ferien til fjells neste år? Vi har vertfall hatt det heilt kanon med superfint vær og godt selskap 🙂

IMG_5281


Treningsgenser (-25% rabatt!) // treningshorts (-25% rabatt!)!

Shorten er med tights på innsida for optimal støtte og komfort, virkelig god å gå med, denne anbefales virkelig til turer og trening 🙂

God torsdag vidare!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *