Bringebær- og jordbæriskrem på pinne

Hei!

Som eg har nevnt tidligere så har eg fleire oppskrifter på is på lager, idag vil eg dele en smakfull ispinne med bringebær og jordbær 🙂 Den er rask og enkel å lage, innholder kun 3-4 ingredienser og er sukkerfri og proteinrik. Perfelt som eit sunnere alternativ!

Sommaren er enda ikkje over, og is smaker enda godt. Håper det kan friste:

IMG_1821


Du treng, 6 stk
250 g jordbær/bringebær*
200 g gresk yoghurt
1 ss sukrin+
1 ts ekte vaniljepulver (kan sløyfes)

* Du kan bruke enten jordbær eller bringebær, eller en kombinasjon slik som eg har gjort. Bærene kan vere både ferske og frosne.

Slik gjer du:
Kjør sammen ingrediensene i en blender eller med stavmikser til blandinga er klumpfri. Smak til om du eventuelt ønsker den søtere. Fyll i isformer og sett i fryseren, helst natta over. La stå litt romtemperert før servering.

IMG_1851


Ønsker du isen litt friskere, tilsett gjerne litt ferskpressa sitron eller limesaft. Eg hadde litt ferske bær i formene før dei blei fylt opp, men det er overhode ikkje nødvendig.

IMG_1824


Søt, krema og veldig god. Is er alltid en slager 🙂

God mandag!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

4 kommentarer

  1. Hvordan kamera bruker du ? Alltid så fine bilder 🙂

    1. Tusen takk, Mia 🙂 Eg har Canon eos 750d, men med eit relativt dyrt og bra objekt som egentlig gjer bildene slik som dei er.

  2. Ranveig

    Kan denne også lages i ismaskin? Noe jeg evt må forandre på?

    1. Du kan sikkert gjere det, men usikker på korleis det blir ettersom det er yoghurt og bær… ville brukt samme oppskrifta 🙂