Linda Stuhaug

Annonse

Bringebær- og jordbæriskrem på pinne

Bringebær- og jordbæriskrem på pinne
Hei!
Som eg har nevnt tidligere så har eg fleire oppskrifter på is på lager, idag vil eg dele en smakfull ispinne med bringebær og jordbær 🙂 Den er rask og enkel å lage, innholder kun 3-4 ingredienser og er sukkerfri og proteinrik. Perfelt som eit sunnere alternativ!
Sommaren er enda ikkje over, og is smaker enda godt. Håper det kan friste:
Du treng, 6 stk 250 g jordbær/bringebær* 200 g gresk yoghurt 1 ss sukrin+ 1 ts ekte vaniljepulver (kan sløyfes)
* Du kan bruke enten jordbær eller bringebær, eller en kombinasjon slik som eg har gjort. Bærene kan vere både ferske og frosne.
Slik gjer du: Kjør sammen ingrediensene i en blender eller med stavmikser til blandinga er klumpfri. Smak til om du eventuelt ønsker den søtere. Fyll i isformer og sett i fryseren, helst natta over. La stå litt romtemperert før servering.
Ønsker du isen litt friskere, tilsett gjerne litt ferskpressa sitron eller limesaft. Eg hadde litt ferske bær i formene før dei blei fylt opp, men det er overhode ikkje nødvendig.
Søt, krema og veldig god. Is er alltid en slager 🙂
God mandag!

Hei!

Som eg har nevnt tidligere så har eg fleire oppskrifter på is på lager, idag vil eg dele en smakfull ispinne med bringebær og jordbær 🙂 Den er rask og enkel å lage, innholder kun 3-4 ingredienser og er sukkerfri og proteinrik. Perfelt som eit sunnere alternativ!

Sommaren er enda ikkje over, og is smaker enda godt. Håper det kan friste:


Du treng, 6 stk
250 g jordbær/bringebær*
200 g gresk yoghurt
1 ss sukrin+
1 ts ekte vaniljepulver (kan sløyfes)

* Du kan bruke enten jordbær eller bringebær, eller en kombinasjon slik som eg har gjort. Bærene kan vere både ferske og frosne.

Slik gjer du:
Kjør sammen ingrediensene i en blender eller med stavmikser til blandinga er klumpfri. Smak til om du eventuelt ønsker den søtere. Fyll i isformer og sett i fryseren, helst natta over. La stå litt romtemperert før servering.


Ønsker du isen litt friskere, tilsett gjerne litt ferskpressa sitron eller limesaft. Eg hadde litt ferske bær i formene før dei blei fylt opp, men det er overhode ikkje nødvendig.


Søt, krema og veldig god. Is er alltid en slager 🙂

God mandag!

Annonse

SKRIV EN KOMMENTAR

Nyaste innlegg