Annonse
3. september 2016
Sukkerfri sjokoladekake med innbakt sjokoladeglasur
Innholder annonselenker
God morgen!
Idag vil eg dele en tidligere favoritt hos dere, ei oppskrift som blei veldig populær på kort tid. Sjokoladekake (eller brownies som eg før kalte den) med innbakt sjokoladeglasur. Supersaftig, enkel og veldig god, uten tilsatt sukker.
Ved å bake inn glasuren slipper man unna en del kliss. Kaka er fin å fryse og perfekt å ta med på tur eller som litt ekstra kos i lunsjboksen:
Sukkerfri sjokoladekake med innbakt sjokoladeglasur
2 egg
25 g sukrin+
50 g sukrin gold*
30 g kakao
130 g kesam
30 g havremel*
25 g speltmel evt. mandelmel/ kokosmel
en klype salt
1 ts ekte vaniljepulver, evt. frø fra 1 vaniljestang
Glasur
100 g philadelphia naturell
10-15 g kakao
30-40 g sukrinmelis
en klype salt
Slik gjer du:
Miks sammen ingrediensene til kakerøra så den blir jevn og klumpfri. Juster evt. med litt vatn/melk om røra er veldig fyldig. Hell røra i smurt kakeform, eg bruke hjerteform som tilsvarer rund form på 20-22 cm i diameter – den passer også firkanta form som er 14×18 cm.
Bland sammen ingrediensene til sjokoladeglasuren, smak til så du får den søt og kraftig nok. Eg hadde glasuren i en sprøytepose, men du kan også bruke ei skei til å fordele klatter tett rundt om i kakerøra. Trykk litt nedi så sjokoladeglasuren blir innbakt. Steik midt i ovnen, 180 grader i 12-15 minutter.
Nyt eit kakestykke eller tre med god samvittighet 🙂 Kaka blir relativt liten, du kan fint doble oppskrifta og bruke større form.
Til slutt vil eg igjen tipse dere om eit supertilbud hos sponsoren min x-life du ikkje vil gå glipp av! Få 25% rabatt på alle kle og sko:
Tilbudet gjelder kun i helga, og du må bruke rabattkoden 25SEP i kassen.
X-life har fått inn utrulig mange høstnyheter av sko og kle i alle kategorier for både han og henne, så her er det perfekt å gjere noken nye kupp… Eg har samla tre av mine favorittkombinasjoner:
Klikk deg innpå heimesida her for å sjå resten av uvalget. God handel og god lørdag 🙂
Annonse
SKRIV EN KOMMENTAR