Linda Stuhaug

Annonse

Sunne bananpannekaker

Sunne bananpannekaker
Hei godtfolk!
Håper alle har hatt en nydelig helg – det har vertfall eg i godt selskap og strålande sol! Ei ny veke er i gang, og vi starter som alltid med kjøttfri mandag. Idag har eg en litt søtere oppskrift å dele med dere, nemlig sunne bananpannekaker 🙂
Uten tilsatt sukker, grove og saftige. Med modne bananer som skaper sødme trenger man ikkje ekstra søtning, så alle ingrediensene i denne pannekakerøra finner du garantert på dagligvarebutikken! Like gode for store som små:
Sunne bananpannekaker, 2 porsjoner 2 modne bananer 2 egg 100 g havremel 2 ts bakepulver 1/2 dl melk eller vatn kanel kardemomme
Slik gjer du: Mos bananene med en gaffel. Rør deretter sammen alle ingrediensene til en jevn og fyldig pannekakerøre. Juster evt. med litt meir væske om nødvendig.
Steik gylne pannekaker på middels varme. Server varme, lune eller kalde med eller uten topping!
Bananpannekakene kan du spise til frukost, lunsj eller kveldsmat. Dei kan fint nytes som mellommåltid, sunn snacks eller til ettermiddagskaffien. Dei holder seg ferske minst 1 døgn i kjøleskapet, så lag gjerne kvelden i forveien og ha frukosten eller lunsjen klar til dagen etterpå!
Server med den toppingen du liker best. Mine favoritter er desse smakskombinasjonane: – cottage cheese og syltetøy – cottage cheese og fibersirup – gresk yoghurt og syltetøy – sukkerfri nugattimandelsmør med bananbiter – brunost
… MEN, pannekakene er så saftige og smakfulle i seg sjølv at topping absolutt ikkje er nødvendig!
Ha en nydelig start på den nye veka alle sammen! Sola skinner i Oslo idag også – en fin start på høsten 🙂

Hei godtfolk!

Håper alle har hatt en nydelig helg – det har vertfall eg i godt selskap og strålande sol! Ei ny veke er i gang, og vi starter som alltid med kjøttfri mandag. Idag har eg en litt søtere oppskrift å dele med dere, nemlig sunne bananpannekaker 🙂

Uten tilsatt sukker, grove og saftige. Med modne bananer som skaper sødme trenger man ikkje ekstra søtning, så alle ingrediensene i denne pannekakerøra finner du garantert på dagligvarebutikken! Like gode for store som små:


Sunne bananpannekaker, 2 porsjoner
2 modne bananer
2 egg
100 g havremel
2 ts bakepulver
1/2 dl melk eller vatn
kanel
kardemomme

Slik gjer du:
Mos bananene med en gaffel. Rør deretter sammen alle ingrediensene til en jevn og fyldig pannekakerøre. Juster evt. med litt meir væske om nødvendig.

Steik gylne pannekaker på middels varme. Server varme, lune eller kalde med eller uten topping!


Bananpannekakene kan du spise til frukost, lunsj eller kveldsmat. Dei kan fint nytes som mellommåltid, sunn snacks eller til ettermiddagskaffien. Dei holder seg ferske minst 1 døgn i kjøleskapet, så lag gjerne kvelden i forveien og ha frukosten eller lunsjen klar til dagen etterpå!


Server med den toppingen du liker best. Mine favoritter er desse smakskombinasjonane:
– cottage cheese og syltetøy
– cottage cheese og fibersirup
– gresk yoghurt og syltetøy
sukkerfri nugatti
mandelsmør med bananbiter
– brunost

… MEN, pannekakene er så saftige og smakfulle i seg sjølv at topping absolutt ikkje er nødvendig!

Ha en nydelig start på den nye veka alle sammen!
Sola skinner i Oslo idag også – en fin start på høsten 🙂

Annonse

8 Kommentarer

D

Diana

15. april 2018

Hei 🙂 Muligens dette er et dumt spørsmål…men hvor mye kanel og kardemomme trengs d ca? Det står ingenting om det☺️

Linda Stuhaug

15. april 2018

Det er berre å ta nokre dryss fra beholdaren 🙂 Og liker man masse så kjører man på litt ekstra!

K

Kamilla

12. april 2018

Lagde denne oppskriften til frokost før seinvakt i dag! Takk for nydelig frokost.

Linda Stuhaug

12. april 2018

Hurra! En super start på dagen! God torsdag og god vakt, Kamilla 🙂

N

Nina

28. mars 2020

Super godeHvor lenge kan røren stå i kjøleskapet?

Linda Stuhaug

28. mars 2020

3-4 dager, kanskje lengre 🙂

B

Beate K Johnsen

16. juli 2018

Super oppskrift. Jeg har en som nesten er helt lik. Jeg har lettkokte havregryn(grov type) og bruke laktosefri melk i. Tåler ikke melk, eller brunost. Anbefaler kirsebær syltetøy!!!

Linda Stuhaug

23. juli 2018

Kirsebærsyltetøy skal eg prøve en ganG! Høyres digg ut 😀

SKRIV EN KOMMENTAR

Nyaste innlegg