Linda Stuhaug

Annonse

23. november 2016

Gratinert lakseform med poteter og grønnsaker

Gratinert lakseform med poteter og grønnsaker
God onsdag!
Så kjekt at gårsdagens innlegg, 10 middager du kan klargjere kvelden i forveien, blei tatt så godt imot 🙂 Det er ingen tvil om at raske og enkle, men likevell sunne og smakfulle middager er en utfordring i kvardagen som mange likevell ønsker å få til!
Dagens oppskrift er en også en slik oppskrift man kan klargjere kvelden i forveien, men det tar heller ikkje lang tid å mekke sammen rundt middagstider. Dette er en alt-i-en-lakseform med alle godsakene på en og samme plass. Sett rett på bordet med en boks rømme, så er middagen servert!
Gratinert lakseform med poteter og grønnsaker, 4 porsjoner 8 mellomstore poteter 1-2 brokkoli 2 rødløk 1 bunt vårløk 700-800 g laksefilêt / ørretfilêt revet ost salt, pepper, grovkverna chili og kvitløk
Slik gjer du: Ovntemperatur 180 grader, vanlig over- undervarme. 1. Kutt potetene i terninger. Ha over litt krydder og fordel over en langpanne med bakepapir. Steik midt i ovnen i 10-15 minutter.
2. Fordel grønnsakene i mindre biter over dei forstekte potetene, deretter laksefilêter delt i to. Ha gjerne over litt krydder. Strø ost på toppen og steik midt i ovnen ca. 15 minutter.
3. Server straks, gjerne med en klatt rømme!
Bytt gjerne laks med for eksempel kylling eller torsk, poteter med søtpoteter, eller varier grønnsakene etter smak og behag. Små justeringer kan gi en heilt ny middagsopplevelse!
Super kvardagsmiddag for heile familien 🙂 Velbekomme!
Psst… Er du innom for noko søtt denne lillelørdagen? Her er en anbefaling fra arkivet:
Sprø og gode sjokoladebiscotti – fri for sukker og gluten! Oppskrift finner du HER.
Ha en nydelig dag!
*

God onsdag!

Så kjekt at gårsdagens innlegg, 10 middager du kan klargjere kvelden i forveien, blei tatt så godt imot 🙂 Det er ingen tvil om at raske og enkle, men likevell sunne og smakfulle middager er en utfordring i kvardagen som mange likevell ønsker å få til!

Dagens oppskrift er en også en slik oppskrift man kan klargjere kvelden i forveien, men det tar heller ikkje lang tid å mekke sammen rundt middagstider. Dette er en alt-i-en-lakseform med alle godsakene på en og samme plass. Sett rett på bordet med en boks rømme, så er middagen servert!

Gratinert lakseform med poteter og grønnsaker, 4 porsjoner
8 mellomstore poteter
1-2 brokkoli
2 rødløk
1 bunt vårløk
700-800 g laksefilêt / ørretfilêt
revet ost
salt, pepper, grovkverna chili og kvitløk

Slik gjer du:
Ovntemperatur 180 grader, vanlig over- undervarme.
1. Kutt potetene i terninger. Ha over litt krydder og fordel over en langpanne med bakepapir. Steik midt i ovnen i 10-15 minutter.

2. Fordel grønnsakene i mindre biter over dei forstekte potetene, deretter laksefilêter delt i to. Ha gjerne over litt krydder. Strø ost på toppen og steik midt i ovnen ca. 15 minutter.

3. Server straks, gjerne med en klatt rømme!

Bytt gjerne laks med for eksempel kylling eller torsk, poteter med søtpoteter, eller varier grønnsakene etter smak og behag. Små justeringer kan gi en heilt ny middagsopplevelse!

Super kvardagsmiddag for heile familien 🙂
Velbekomme!

Psst…
Er du innom for noko søtt denne lillelørdagen? Her er en anbefaling fra arkivet:


Sprø og gode sjokoladebiscotti – fri for sukker og gluten! Oppskrift finner du HER.


Ha en nydelig dag!

*

Annonse

SKRIV EN KOMMENTAR

Nyaste innlegg