Linda Stuhaug

Annonse

30. november 2016

Lunsjsalat med svin og fetaost

Lunsjsalat med svin og fetaost
Heisann!
Da nærmer vi oss 1.desember alle sammen! Imorgon kommer første juleoppskrift – eg bestemte meg på forhånd å vente heilt til nettopp 1.desember med å dele alt som har med jul å gjere. Så framover blir det julepreg på bloggen, og det håper eg dere synes er greit! Litt andre oppskrifter vil eg selfølgelig dele, men det blir definitivt mest sukkerfri julekaker, forslag til spiselige julegaver og julesmaker denne måneden.
PS! følg med på Facebook sida mi seinare idag. Der skal eg ha en giveaway mange av dere definitivt vil like 🙂 Du kan følge meg HER.
Men først: her har dere dagens smakfulle lunsjtips, eller eventuelt enkle middagstips. Lages på 5 minutter og metter godt:
Lunsjsalat med svin og fetaost, 1 porsjon Grønnsaker etter ønske: eg brukte hjertesalat, tomat, paprika, agurk, mais og rødløk 150-200 g svinefilêt 50-100 g fersk fetaost 1-2 ts smør salt og pepper
Steik svinefilêten i smør på begge sider med litt salt og pepper. Skjær opp salat og fetaost i mellomtida, ha over 1 ss olivenolje og litt grovkverna salt og pepper. Topp med svinefilêten og server straks!
Veldig enkelt, men likevell veldig godt.
Server gjerne med briks/scones/rundstykker! Her har du tre ulike oppskrifter:
Proteinrike havrebriks // scones med spelt og havre // søtpotet scones.
God onsdag da!
*

Heisann!

Da nærmer vi oss 1.desember alle sammen! Imorgon kommer første juleoppskrift – eg bestemte meg på forhånd å vente heilt til nettopp 1.desember med å dele alt som har med jul å gjere. Så framover blir det julepreg på bloggen, og det håper eg dere synes er greit! Litt andre oppskrifter vil eg selfølgelig dele, men det blir definitivt mest sukkerfri julekaker, forslag til spiselige julegaver og julesmaker denne måneden.

PS! følg med på Facebook sida mi seinare idag. Der skal eg ha en giveaway mange av dere definitivt vil like 🙂 Du kan følge meg HER.

Men først: her har dere dagens smakfulle lunsjtips, eller eventuelt enkle middagstips. Lages på 5 minutter og metter godt:

Lunsjsalat med svin og fetaost, 1 porsjon
Grønnsaker etter ønske: eg brukte hjertesalat, tomat, paprika, agurk, mais og rødløk
150-200 g svinefilêt
50-100 g fersk fetaost
1-2 ts smør
salt og pepper

Steik svinefilêten i smør på begge sider med litt salt og pepper. Skjær opp salat og fetaost i mellomtida, ha over 1 ss olivenolje og litt grovkverna salt og pepper. Topp med svinefilêten og server straks!

Veldig enkelt, men likevell veldig godt.

Server gjerne med briks/scones/rundstykker! Her har du tre ulike oppskrifter:


Proteinrike havrebriks // scones med spelt og havre // søtpotet scones.


God onsdag da!

*

Annonse

SKRIV EN KOMMENTAR

Nyaste innlegg