Linda Stuhaug

Annonse

Sukkerfri bounty

Sukkerfri bounty
Heisann!
Har du laga heimelaga bounty før? Det er superenkelt og krever kun 4 ingredienser!
Dette er snacks mange forbinder med jula, men det er nok like vanlig resten av året. Denne varianten er sukkerfri og ellers veldig allergivennlig for dei som har mange hensyn i kosten. La deg friste av saftige og populære bountybiter:
Sukkerfri bounty, 15-20 stk 100 g kokosmasse 3-4 ss sukrinmelis 150 g kokoskrem* 100 g sukkerfri sjokolade (lys eller mørk, bestem sjølv!)
Slik gjer du: 1. Bland godt sammen kokosmasse, sukrinmelis og kokoskrem. 2. Fordel massen i en passande form kledd med plast eller bakepapir. Trykk godt ned så massen blir kompakt og overflata jevn. 3. Sett i fryseren 60 minutter. Skjær opp i biter. 4. Dypp bitene i smelta sjokolade. Sett på en rist med bakepapir under. Pynt gjerne med kokos på toppen. 5. Oppbevar bounty sjokoladen i kjøleskap. Kan også fryses.
Tips og alternativer* Kokoskrem får du når en boks kokosmelk (original) står kaldt. Då skiller den seg til kokoskrem og kokosvann, du skal bruke 150 g av kokoskremen som legger seg øverst i boksen.
Bruk gjerne anna pulverisert/flytande søtning som tilsvarer ca. 3-4 ss melis.
Bruker du melkefri sjokolade får du også bountyen uten melk. Supersnacks for dei med allergier!
Desse forsvant fort når eg lagde dei heime for eit par veker sidan, falt virkelig i smak hos alle rundt bordet!
Nyt en bounty eller tre med god samvittighet 🙂
*

Heisann!

Har du laga heimelaga bounty før? Det er superenkelt og krever kun 4 ingredienser!

Dette er snacks mange forbinder med jula, men det er nok like vanlig resten av året. Denne varianten er sukkerfri og ellers veldig allergivennlig for dei som har mange hensyn i kosten. La deg friste av saftige og populære bountybiter:

Sukkerfri bounty, 15-20 stk
100 g kokosmasse
3-4 ss sukrinmelis
150 g kokoskrem*
100 g sukkerfri sjokolade (lys eller mørk, bestem sjølv!)

Slik gjer du:
1. Bland godt sammen kokosmasse, sukrinmelis og kokoskrem.
2. Fordel massen i en passande form kledd med plast eller bakepapir. Trykk godt ned så massen blir kompakt og overflata jevn.
3. Sett i fryseren 60 minutter. Skjær opp i biter.
4. Dypp bitene i smelta sjokolade. Sett på en rist med bakepapir under. Pynt gjerne med kokos på toppen.
5. Oppbevar bounty sjokoladen i kjøleskap. Kan også fryses.

Tips og alternativer*
Kokoskrem får du når en boks kokosmelk (original) står kaldt. Då skiller den seg til kokoskrem og kokosvann, du skal bruke 150 g av kokoskremen som legger seg øverst i boksen.

Bruk gjerne anna pulverisert/flytande søtning som tilsvarer ca. 3-4 ss melis.

Bruker du melkefri sjokolade får du også bountyen uten melk. Supersnacks for dei med allergier!


Desse forsvant fort når eg lagde dei heime for eit par veker sidan, falt virkelig i smak hos alle rundt bordet!



Nyt en bounty eller tre med god samvittighet 🙂

*

Annonse

SKRIV EN KOMMENTAR

Nyaste innlegg