Frukostskål med sukkerfri, brente mandler

God morgen! 

Eg må berre dele denne fantastisk gode kombinasjonen med dere, det er SÅ godt! Eg veit nemlig at mange av dere har laga opp sukkerfri, brente mandler og har i kjøkkenskapet. Eg har det ei krukke ståande heile året, men av en eller anna grunn smaker det ekstra godt akkurat no i desse juletider 😉 Det er supergodt å strø over yoghurtblandinger med frukt og bær, og den beste kombinasjonen eg får akkurat no er denne:

IMG_4330

Kvarg eller gresk yoghurt – bananbiter – skivede, brente mandler – fibersirup gold eller flytande honning.

Cottage cheese bruker eg også istedenfor kvarg/ gresk yoghurt innimellom, det er også nydelig!

IMG_4312

En favoritt til frukost eller kveldsmat om dagane. Sunt, godt og veldig enkelt!

IMG_3983

Mandlene finner du oppskrift på HER, sammen med 9 andre oppskrifter på spiselige julegaver. Du kan absolutt lage mandlene heile framfor skivede, men eg synes dei skivede smaker masse bedre 🙂

IMG_4321

Nyt ei søt frukostskål med mange gode smaker.

Riktig god mandag 🙂 

*

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *