Dei 12 mest populære oppskriftene i 2016

Hei alle sammen!

Det blei jammen ei veke uten oppdatering her. Det er vell første gang sida eg starta opp bloggen, og det har rett og slett våre litt godt med en liten pause 🙂

Det er 3,5 år sidan eg starta opp min matblogg, sånn halvveis tvang, og halvveis under lyst. Venninnene mine, som var prøvekaniner på alt eg lagde på kjøkkenet, meinte eg hadde eit stort potensiale som sunn matblogger med fokus på både frukost, lunsj, middag, sukkerfritt søtt, mellommåltid, drikke med meir. Dei satt med meg og en tidlig vårkveld i 2013 og oppretta www.lindastuhaug.blogg.no.

Det tok ikkje meir enn eit par måneder før eg var på topplista på blogg.no. Eg hadde aldri forestilt meg at bloggen, oppskriftene, mat- og helsetipsene skulle bli tatt så godt imot. Det var en enorm stor glede å lykkes med det man virkelig brenner for, det å spre sunn matglede ut til folket var så utrulig kjekt.

For godt over eit år sidan bytta eg bloggplattform og havna under United Influencers under www.lindastuhaug.no. Det har våre eit hektisk år med mange baller i lufta. Det er ikkje alltid like lett å være fulltidsstudent i hovedstaden, kombinert med en blogg og alt arbeidet som ligger bak, eit sosialt liv med mine nære, heimreiser til Vestlandet, tid for meg sjølv og ellers det livet byr på. Men det har gått bra, og det trur eg det fortsetter å gjere.

2016 har våre eit bloggmessig bra år med mange nye oppskrifter. Idag har eg rett og slett samla dei 12 mest populære oppskriftene iløpet av heile året, som eg håper dere synes er kjekt å få en samling på! Eg synes vertfall det er veldig kjekt å gå innpå statistikken for å sjå kva som ligger på topp iløpet av eit heilt år 🙂 Oppskriftene, sånn cirka i rekkefølge 1-12 av mest populære er følgande:

Sunn pizza med enkel havrebunn – uten heving!
Oppskrifta finner du HER.

IMG_0109

*

Fyldig sjokoladekrem på 2 minutter.
Oppskrift finner du HER.

IMG_3895

*

Proteinrike matmuffins med ost og skinke.
Oppskrift finner du HER.

IMG_0867

*

Saftig gulrotkake uten tilsatt sukker.
Oppskrift finner du HER.

IMG_2036

*

Kylling og brokkoligrateng. 
Oppskrift finner du HER.

collagess

*

Smash-proteinbar.
Oppskrift finner du HER.

IMG_3565

*

Proteinrikt havrebrød. 
Oppskrift finner du HER.

IMG_2203

*

Tacosuppe.
Oppskrift finner du HER.

IMG_9920

*

Dei beste havrepannekakene!
Oppskrift finner du HER.

IMG_3729

*

Laks- og brokkoligrateng.
Oppskrift finner du HER.

IMG_4426

*

Sukkerfri snickers sjokolade.
Oppskrift finner du HER.

IMG_22441

*

Fløyelsmjuk havregrøt «uten klumper».
Oppskrift finner du HER.

IMG_0575

*

Eg gleder meg virkelig til 2017 og alt det nye året har å by på. Eg gleder meg stort til nye prosjekter som eg ser fram til å dele etterkvart. Det blir nok mitt mest hektiske år av mine 22, snart 23 eg har hatt på denne jorda, men det blir nok verdt det på alle måter til slutt.

Da vil eg ønske dere alle eit riktig godt nytt år <3 Vit at eg setter pris på kvar og en av dere! En stor nyttårsklem fra meg!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

4 kommentarer

 1. Birgitte

  Kjære flinke Linda! Jeg unner deg så veldig den suksessen du har hatt med bloggen din! Selv om jeg sjelden følger oppskriftene dine slavisk, gir du meg mye inspirasjon og enda mer glede i hverdagen. Jeg håper 2017 blir bra for deg. Alt godt ønskes sammen med en god klem fra Birgitte

  1. Tusen takk for en hyggelig nyttårsmelding Birgitte!
   Riktig godt nyttår til deg og dine 🙂 Stor nyttårsklem <3

 2. Håper du hadde en flott feiring av jul og nyttår, takk for alle inspirerende innlegg og oppskrifter i 2016! 🙂

  1. Tusen takk for det, Malene 🙂 Glede meg til å dele meir i 2017 <3 riktig godt nyttår!