Linda Stuhaug

Annonse

3. januar 2017

Torsk med søtpotetmos, bacon og erter

Torsk med søtpotetmos, bacon og erter
Det er en kombinasjon med torsk som eg alltid går tilbake til, og det er torsk med søtpotetmos. Smakane passer så utrulig godt ilag, har du ikkje prøvd det enda, så er det på høg tid! Med litt bacon og erter på samme tallerken blir det en kvardagsmiddag som ganen jubler av, og det beste er at den lages på 20-30 minutter 🙂
Torsk blir fort tørt og smaklaust, men med riktig tilbehør og tilberedning, så er det berre fantastisk godt. Håper det frister:
Torsk med søtpotetmos, bacon og erter, 2 porsjoner 500 g søtpotet 500 g torskefilêt 100 g bacon 200 g fryste erter smør salt og pepper
Slik gjer du: Skrell og del søtpotet i grove biter. Kok møre, hell av vatnet og mos sammen med litt salt og pepper.
Steik bacon og erter i smør til baconet er gjennomstekt. Sett til side og steik torsken i samme panne, 2-3 minutter på kvar side til torskefilêtene er gjennomstekt.
Server straks!
Det er ikkje før det siste halvåret at eg har begynt å pannesteike torsken framfor å ovnsbake den, og det smaker så utrulig masse bedre! Torsken blir saftig, smakfull og smelter nesten på tunga.
God middag!
*

Det er en kombinasjon med torsk som eg alltid går tilbake til, og det er torsk med søtpotetmos. Smakane passer så utrulig godt ilag, har du ikkje prøvd det enda, så er det på høg tid! Med litt bacon og erter på samme tallerken blir det en kvardagsmiddag som ganen jubler av, og det beste er at den lages på 20-30 minutter 🙂

Torsk blir fort tørt og smaklaust, men med riktig tilbehør og tilberedning, så er det berre fantastisk godt. Håper det frister:

Torsk med søtpotetmos, bacon og erter, 2 porsjoner
500 g søtpotet
500 g torskefilêt
100 g bacon
200 g fryste erter
smør
salt og pepper

Slik gjer du:
Skrell og del søtpotet i grove biter. Kok møre, hell av vatnet og mos sammen med litt salt og pepper.

Steik bacon og erter i smør til baconet er gjennomstekt. Sett til side og steik torsken i samme panne, 2-3 minutter på kvar side til torskefilêtene er gjennomstekt.

Server straks!

Det er ikkje før det siste halvåret at eg har begynt å pannesteike torsken framfor å ovnsbake den, og det smaker så utrulig masse bedre! Torsken blir saftig, smakfull og smelter nesten på tunga.

God middag!

*

Annonse

SKRIV EN KOMMENTAR

Nyaste innlegg