Linda Stuhaug

Annonse

18. januar 2017

Sunne bounty pannekaker

Sunne bounty pannekaker
God onsdag!
På lillelørdag er det vell innafor med en ekstra god lunsj eller kveldsmat? Da kan eg anbefale desse sukkerfri bounty pannekakene! Det er rett og slett proteinrike havrepannekaker tilsatt kakao og kokosmasse for deilig bounty-versjon. Like enkle, like saftige, men med en ny vri som eg håper dere vil prøve 🙂
Er det kanskje nokon som kjenner igjen bildene og oppskrifta? Pannekakene blei nemlig først publisert i månedens utgave av bladet Det Nye Shape Up. Eg har blitt fast spaltist og er skikkelig stolt av det, og nedenfor pannekakene kan du lese litt meir om det!
Du trenger, 1 porsjon 100 g original kesam 1 stort egg (evt. to små) 35 g havremel 2 ss kakao 2 ss kokosmasse 1 ss sukrin gold (smak til) ½ ts bakepulver en klype salt
Slik gjer du: Bland sammen ingrediensene og la røra svelle eit par minutter. Røra skal være fyldig, men juster med 2-4 ss vatn om nødvendig. Steik pannekakene på middels varme på begge sider. Bruk smør om nødvendig. Antall pannekaker vil variere etter kva størrelse du lager.
Server pannekakene nystekt uten tilbehør, eller topp med for eksempel cottage cheese, kesam, friske bær, syltetøy, bananbiter eller peanøttsmør. Nyt!
Tips og alternativer: – dropp gjerne kokosmassen for enkle sjokoladepannekaker. – ønsker du ikkje bruke sukrin gold kan du erstatte 50 g av kesam med 1/2 godt moden banan. Mos klumpfri og tilsett sammen med resten av ingrediensene. – havremel kan du fint lage sjølv ved å ha havregryn i en blender.
Så, litt tilbake til Shape Up! Eg er altså blitt en del av Shape Up teamet og skal i hovedsak bidra med oppskrifter til bladet. Forespørselen fikk eg av redaksjonssjef Nina i november, og det var eit klart ja fra mi side! Dette er eg selfølgelig både superglad og veldig stolt av, og eg gleder meg til fortsettelsen.
«Linda Marie Stuhaug, lidenskapelig opptatt av mat og treffer mange midt i hjertet med matbloggen sin. Hun studerer Samfunnsernæring og er utdannet Personlig Trener. Hun klarer seg ikke en eneste dag uten epler, gulerøtter, lomper, cottage cheese og egg«.
Hyggelige ord i starten av bladet, der Shape Up-universet er samla på en og samme side. Og der får dere forresten en liten funfact om meg: eg spiser faktisk epler, gulerøtter, lomper, cottage cheese og egg KVAR einaste dag. En periode spiste eg minst 0,5 kg gulerøtter daglig, men etterkvart slo magen seg vrang og eg måtte kutte litt ned (visst ikkje kan du være sikker på eg hadde fortsatt. Elska rå gulerøtter!).
Men – nok om det, eg håper vertfall pannekakene frister! Nokon vil kanskje prøve seg på dei i helga? Kan selfølgelig nytes av heile familien 🙂
*

God onsdag!

På lillelørdag er det vell innafor med en ekstra god lunsj eller kveldsmat? Da kan eg anbefale desse sukkerfri bounty pannekakene! Det er rett og slett proteinrike havrepannekaker tilsatt kakao og kokosmasse for deilig bounty-versjon. Like enkle, like saftige, men med en ny vri som eg håper dere vil prøve 🙂

Er det kanskje nokon som kjenner igjen bildene og oppskrifta? Pannekakene blei nemlig først publisert i månedens utgave av bladet Det Nye Shape Up. Eg har blitt fast spaltist og er skikkelig stolt av det, og nedenfor pannekakene kan du lese litt meir om det!

Du trenger, 1 porsjon
100 g original kesam
1 stort egg (evt. to små)
35 g havremel
2 ss kakao
2 ss kokosmasse
1 ss sukrin gold (smak til)
½ ts bakepulver
en klype salt

Slik gjer du:
Bland sammen ingrediensene og la røra svelle eit par minutter. Røra skal være fyldig, men juster med 2-4 ss vatn om nødvendig. Steik pannekakene på middels varme på begge sider. Bruk smør om nødvendig. Antall pannekaker vil variere etter kva størrelse du lager.

Server pannekakene nystekt uten tilbehør, eller topp med for eksempel cottage cheese, kesam, friske bær, syltetøy, bananbiter eller peanøttsmør. Nyt!

Tips og alternativer:
– dropp gjerne kokosmassen for enkle sjokoladepannekaker.
– ønsker du ikkje bruke sukrin gold kan du erstatte 50 g av kesam med 1/2 godt moden banan. Mos klumpfri og tilsett sammen med resten av ingrediensene.
– havremel kan du fint lage sjølv ved å ha havregryn i en blender.

Så, litt tilbake til Shape Up! Eg er altså blitt en del av Shape Up teamet og skal i hovedsak bidra med oppskrifter til bladet. Forespørselen fikk eg av redaksjonssjef Nina i november, og det var eit klart ja fra mi side! Dette er eg selfølgelig både superglad og veldig stolt av, og eg gleder meg til fortsettelsen.


«Linda Marie Stuhaug, lidenskapelig opptatt av mat og treffer mange midt i hjertet med matbloggen sin. Hun studerer Samfunnsernæring og er utdannet Personlig Trener. Hun klarer seg ikke en eneste dag uten epler, gulerøtter, lomper, cottage cheese og egg«.

Hyggelige ord i starten av bladet, der Shape Up-universet er samla på en og samme side. Og der får dere forresten en liten funfact om meg: eg spiser faktisk epler, gulerøtter, lomper, cottage cheese og egg KVAR einaste dag. En periode spiste eg minst 0,5 kg gulerøtter daglig, men etterkvart slo magen seg vrang og eg måtte kutte litt ned (visst ikkje kan du være sikker på eg hadde fortsatt. Elska rå gulerøtter!).

Men – nok om det, eg håper vertfall pannekakene frister! Nokon vil kanskje prøve seg på dei i helga? Kan selfølgelig nytes av heile familien 🙂

*

Annonse

8 Kommentarer

M

Mali Nikoline

25. oktober 2018

Disse var kjempegode! Brukte riktignok sukker denne gangen, men det er jo totalt sett sunt uansett Lagde de litt små, stod og spiste fra panna mens de siste ble stekt ;-D

Linda Stuhaug

25. oktober 2018

Så bra, Mali Nikoline! Litt sukker er sjølvsagt heilt innafor 🙂

T

Tanja

3. februar 2020

Ungene og jeg elsker disse:) Jeg bruker 50/50 med banan og kesam.

Linda Stuhaug

3. februar 2020

Så kjekt å lese, Tanja 😀 Alltid stas når oppskrifter faller i smak hos dei små!

W

Wth

12. januar 2020

Byttet ut kakao med vaniljeproteinpulver, ble veldig godt, skal lages flere ganger!

Linda Stuhaug

12. januar 2020

Så bra 😀 Høyres ut som en god kombinasjon!

M

Mali

13. april 2020

Jeg lagde denne som «bounty brød» i dag, doblet røra og hadde den i en liten brødform, stekte på 175 grader i en time. Samme prinsipp som bananbrød. Ble veldig godt når jeg hadde på litit bremykt og salt 🙂

Linda Stuhaug

13. april 2020

Spennande! Kreativ måte å gjere det på 😀 Høyre veldig godt ut også!!

SKRIV EN KOMMENTAR

Nyaste innlegg