Stolt, glad og takknemlig – fire år som blogger!

Det var mars 2013. Eg hadde lenge tenkt på, vurdert og ikkje minst hatt lyst til å starte en blogg, men rett og slett ikkje turt å ta steget. Eg tenkte på kor flaut det kom til å bli. Kva andre ville tenke og sei bak ryggen min. For det kom jo ikkje til å bli en tradisjonell matblogg, men en matblogg med mitt nye kosthold og deling av min store lidenskap: sunn matglede. 

Vi satt heime hos ei av mine beste venninner den kvelden dei endelig klarte å overtale meg. Etter lang tid på bakbeina gav eg etter, og dei satt med meg og oppretta www.lindastuhaug.blogg.no. Det var venninner som hadde trua, som såg potensiale og lidenskapen eg satt inne med, som eg hadde så lyst å dele med fleire. Dei fikk meg til å trakke uttafor komfortsonen og ta steget eg ikkje turte sjølv. Det takker eg dei stort for idag ♥


Fra 2013/2014, da eg holdt mitt første snopekurs!

Mars 2013 starta eg altså å blogge. Overskrifta på mitt aller første innlegg var «Mat, lidenskap og det som er i vente» med følgande tekst:

Eg er ei jente på 19 år fra Naustdal (15 min fra Førde) og er det ein kan kaller lidenskaplig opptatt av mat. Eg elska å eksprimentere, kokkelere, prøve ut nye smaker og oppskrifter, bruke fantasien å lage noke eige (…)  Helse, trening og kosthold er ein kjempeinteresse – og mesteparten av maten eg laga, ete og kjem til å legge ut her er er sunn og næringsrik mat. Å lage sunne og proteinrike desserter, kaker og godis med alternative ingredienser er også noke du kjem til å finne igjen på bloggen etterkvart (…) Etter snart fire år og ufattelig mange tima på kjøkkenet har eg prøvd ut masse forskjellig – og eg har utrulig mange oppskrifter og erfaringer eg gleda meg til å dele! Eg vil tru det blir uregelmessig blogging, alt for masse snakk om mat, litt trening, minimalt privatliv og sikkert masse unødvendig fjas. Men eg lova MATGLEDE på høgt nivå«.


Skal sei bildekvaliteten er noko bedre idag enn for 4 år sidan…

Det føles ut som en evighet sida, men samtidig som om det var igår. Du verden så både eg og bloggen med dens innhold har utvikla seg desse fire årene!

Det tok ikkje meir enn 2-3 måneder før eg var på topplista på blogg.no og responsen på bloggen var enormt god. Budskapen kom fram og eg hadde aldri trudd at det eg delte skulle bli tatt så godt imot, så det gav meg sjølvsagt mykje motivasjon til å fortsette å dele. Eg veit mange av dere har fulgt meg sida dag 1, og dere har fått blitt med meg på 4-måneders studie i USA, eg har delt oppturer og nedturer i forhold til magetrøbbel og intoleranser, eg har delt deler av min historie fra overvektig til undervektig – deretter normalvektig, eg har eksprimentert meg fram til oppskrifter som har skapt større overskrifter  (spesielt kreative søtpotetoppskrifter med søtpotetpizza høgst på lista og alle mine lompetips!) og ellers ekstremt mange oppskrifter på sukkerfri søtsaker, middager m.m, personlige ord, sunnhetstips, informasjon og mykje meir…

Høsten 2015 bestemte eg meg for å gå over til United Influencers og min nye blogg www.lindastuhaug.no. Det var på tide å komme seg litt vidare og ta fatt på nye utfordringer. Samtidig flytta eg til Oslo og begynte å studere Samfunnsernæring på fulltid. Snart har eg berre 1 år igjen av studiene, har mange fleire bein å stå på og kan satse fullt på det eg ønsker. Bloggen vil bli en stor del av det!

Dette blei mykje lesing på en mandag, men det eg egentlig berre ville sei var takk. Takk alle kjære lesere som klikker seg inn her, legger igjen hyggelige kommentarer, prøver mine oppskrifter, sprer bloggen min vidare. Takka være alle dere har mange dører åpna seg for meg og eg har fått vennskap som eg sannsynligvis ikkje hadde hatt uten bloggen. Takka være at dere klikker dere inn her har eg motivasjon til å fortsette å drive bloggen med alt det arbeidet som ligger bak.


Spaltist i Shape Up, 2017.

Eg gleder meg til å dele meir med dere framover. Gleder meg til å ta dere med på spennande prosjekter og inludere dere enda meir. Eg er veldig stolt, glad og takknemlig for at det eg deler fortsatt blir tatt så godt imot, og håper virkelig dere vil være med på fortsettelen ♥ Eg lova matglede for fire år sidan, og eg lover enda meir matglede framover!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

24 kommentarer

 1. Hei, jeg må bare si fortsett med de gode middagsoppskriftene! Jeg er veldig glad for oppskrifter med mye grønnsaker og fisk! Samtidig lurer jeg på om du ikke kan lage noen innlegg om «hvordan komme deg ut på tur» for eksempel – spesielt om man bor i by? Det er kanskje utenfor sjangeren din, men en viktig del av sunn livsstil 🙂

  1. Astrid Schander

   Hei. Gratulere så mye med 4 år. Jeg elsker oppskriftene dine og bruker de mye , spesielt kake, vaffel og pannekake oppskrifter. Er slanke operert og tåler sukker og fett dårlig så de passer perfekt til meg . Tusen takk og jeg gleder meg til mange flere år . Astrid

   1. Takk Astrid! Så kjekt å lese at du kan bruke oppskriftene mine 🙂
    Gleder meg til å dele masse i årene framover!

  2. Det kan eg nok få til etterkvart ja, visst dere lesere ønsker det 🙂

 2. Gratulerer så mye med bloggen! 😀 det har vært, og er fortsatt en fornøyelse å følge deg 😀

  1. Takk Monika – hyggelig å høre fra deg <3

 3. Stort tillykke med bloggen♡ Du har gjort det så godt. Jeg er tit herinde for at hente inspiration. Spiser mælkefrit, glutenfrit og raffineret sukkerfrit og er derfor glad for, at du altid har alternative forslag til opskrifterne. Fortsæt endelig med dette:-)

  1. Tusen takk! Håper eg kan inspirere deg masse framover 🙂

 4. Gratulerer med fantastisk blogg 🙂 Jeg har blitt en av dine faste lesere og får så utrolig mange gode oppskrifter og tips fra deg. Vi har stor variasjon i middagsretter og ikke minst gode kakeoppskrifter og desserter. Stadig noe nytt, takket være deg. Du er til stor inspirasjon, Linda! Gleder meg til fortsettelsen 🙂 Lykke til og stå på!

  1. Tusen takk Hege, virkelig kjempehyggelig å lese <3

 5. Jeg er veldig glad for at du startet bloggen, jeg har hentet så mye inspirasjon og så mange gode tips herifra! Jeg håper du en dag kommer dit at du kanskje gir ut ei bok eller to og, for oppskriftene dine er knall! Denne uka skal jeg bryne meg på påleggssalaten din med kylling 🙂 Stå på videre!

  1. Tusen takk Malene, så koselig å lese 😀 Bok er veldig etterspurt og vil så absolutt komme etterkvart 🙂

   Håper du liker kyllingsalaten!

 6. Gratulerer så mye. Jeg er en av dem som både leser bloggen din og har fått inspirasjon til nye matretter gjennom oppskriftene dine. Jeg er ikke flink til å kommentere men du skal vite at du blir lest når du blogger. Lykke til videre, jeg ser fram til mange gode oppskrifter fremover også.

  1. Tusen takk, Eli 🙂
   Veldig kjekt å høre fra dere som ikkje kommenterer så ofte også. Håper eg kan inspirere masse framover!

 7. Kristiane

  Jeg er innom bloggen din daglig, og du inspirerer alltid. I dag ble det tomatpanne med bønner og mozzarella, veldig god! Takk for at du alltid tar deg flid med innleggene dine, takk for at du blogger for oss! 🙂

  1. Så koselig å lese at eg alltid inspirerer! Det er en glede å dele når det blir tatt så godt imot 🙂

 8. Tusen takk for en fantastisk blogg, Linda!

  1. Takk som følger, Kaia 🙂

 9. Eg er glad for at du starta bloggen og for at du inspirerer med mange fine og sunne oppskrifter som kan tilpasses for å bli gluten og melkefrie. Har fått masse fine oppskrifter av deg og havrebrødet ditt har blitt faste helgerundstykker og vi har søtpotetpizza kvar helg. Liker også at du skriver på nynorsk. Det er ikkje så mange som gjør det. Lykke til med studier og nye mål. Eg gleder meg til å følge deg videre og teste ut nye og spennende oppskrifter. Gleder meg til kvikklunsjoppskrift 🙂

  1. Så hyggelig tilbakemelding, Siri! Tusen takk 🙂
   Veldig kjekt du liker at eg skriver på nynorsk. Før var det veldig mange som ville eg skulle legge om til bokmål, men det har aldri våre eit alternativ for meg. No er det fleire som seier som deg: liker at eg skriver på nynorsk!

   Håper eg kan inspirere deg masse framover også. Gleder meg til tida som kommer, og ikkje minst å dele kvikk lunsj oppskrift 🙂 Ha en fin dag!

 10. Kristin

  Gratulerer med dagen!! Håper du fortsetter leenge, har stor glede og nytte av bloggen din! (Det har mannen min også – han er godt fornøyd med middagsoppskriftene!! 😀 )

  1. Tusen takk, Kristin 😀 koselig å lese at både du og mannen din har stor glede og nytte av bloggen min!

   Ha en fortsatt fin kveld 🙂

 11. Martine

  Hva skal jeg si, enkelte dager uten dine oppskrifter ville det vært kjipe middager og diverse. Så tusen takk for at du lager så gode og enkle oppskrifter #mammalivet og planlegging

  1. Takk for hyggelige ord, Martine <3