Linda Stuhaug

Annonse

Mango smoothie bowl

Mango smoothie bowl
God tirsdag!
Eg liker egentlig bedre å kalle smoothie bowl for smoothie skål eller smoothie bolle, men det er jo alt det samme så 🙂 Tjukk og fyldig smoothie man kan spise med skei fra skåla, som stort sett alltid er den måten eg spiser smoothie på. Smoothien blir til av det eg har tilgjengelig av ingredienser, men eg lager den alltid med proteiner og fett for at det skal bli eit fullverdig måltid.
Denne gangen har eg laga smoothien litt ekstra frisk med mango, lime og kefir, og med Nutricoll Marint Kollagen med smak av jordbær. Kollagen er eit tilskudd eg begynte med etter jul, og eg har no prøvd en ny variant som du kan lese litt meir lengre nede i innlegget!
Smoothie, 1 porsjon 150-200 g frossen mango 2 dl kefir, eventuelt kokosmelk eller naturell yoghurt 1 egg saft fra 1/2 lime 1 ss Marint Kollagen (smak av jordbær) 1/2- 1 ss sukrin+ (eventuelt honning. Smak til)
Topping frosne blåbær gojibær valnøtter kokos
Slik gjer du: 1. Bland sammen alle ingrediensene til smoothien i en blender, kjør til en tjukk og fyldig konsistens. Juster eventuelt med litt væske om nødvendig.
2. Fordel over i en bolle og strø over toppingen. Toppingen kan sjølvsagt varieres!
Kva er kollagen? Kollagen er den viktigste bestanddelen i ledd, muskler, hud og brusk og utgjør en tredjedel av kroppens totale proteininnhold. Kollagen bidrar til å opprettholde styrke og fleksibilitet i blant anna ledd, bindevev, ben og hud. Bindevev finner vi over alt og har som oppgave å gi strukturell større, styrke, avstive og holde kroppen sammen. Fra midten av 20-årene svekkes kroppens kollagennivå gradvis, og ledd blir dermed mer utsatt for slitasje og hudens kollagenkvalitet reduseres. Kollagen som tilskudd frisker opp kroppens egne kollagenlagre og gir næring til nydannelse av kollagen.
Kollagen finnes i ulike varianter. Seagarden sine kollagenprodukter er et unikt bioaktivt protein rett fra havet, med villfanga torsk fra Nord-Atlanteren. Dei har ulike varianter der torskeprotein+kollagen inneholder alle 9 essensielle aminosyrer, samt vitaminer, mineraler og marine omega 3 fettsyrer (EPA + DHA). Dei andre produktene er blandingsprodukter med protein/peptider.
Produktene har høg bio-tilgjengelighet – er lett fordøyelig og tas rskt opp i kroppen, og har andre unike bioaktive peptider som kan utøve positive effekter i kroppen, som antioksidative egenskaper.
Du kan lese meir om Seagarden og kollagenproduktene av torsk HER.
Seagarden sitt Nutricoll Marint Kollagen er med vitamin C og har en naturlig smak av jordbær. Sjølv om proteinet er laga av torsk, så verken smaker eller lukter denne noko anna enn jordbær, som derfor passa veldig godt i smoothie 🙂
Du kan lese meir om Marint Kollagen med jordbærsmak HER.
Smoothie bowl er perfekt til frukost – spesielt no som det blir meir vår!
Ha en superfin tirsdag ♥

God tirsdag!

Eg liker egentlig bedre å kalle smoothie bowl for smoothie skål eller smoothie bolle, men det er jo alt det samme så 🙂 Tjukk og fyldig smoothie man kan spise med skei fra skåla, som stort sett alltid er den måten eg spiser smoothie på. Smoothien blir til av det eg har tilgjengelig av ingredienser, men eg lager den alltid med proteiner og fett for at det skal bli eit fullverdig måltid.

Denne gangen har eg laga smoothien litt ekstra frisk med mango, lime og kefir, og med Nutricoll Marint Kollagen med smak av jordbær. Kollagen er eit tilskudd eg begynte med etter jul, og eg har no prøvd en ny variant som du kan lese litt meir lengre nede i innlegget!

Smoothie, 1 porsjon
150-200 g frossen mango
2 dl kefir, eventuelt kokosmelk eller naturell yoghurt
1 egg
saft fra 1/2 lime
1 ss Marint Kollagen (smak av jordbær)
1/2- 1 ss sukrin+ (eventuelt honning. Smak til)

Topping
frosne blåbær
gojibær
valnøtter
kokos

Slik gjer du:
1. Bland sammen alle ingrediensene til smoothien i en blender, kjør til en tjukk og fyldig konsistens. Juster eventuelt med litt væske om nødvendig.

2. Fordel over i en bolle og strø over toppingen. Toppingen kan sjølvsagt varieres!

Kva er kollagen?
Kollagen er den viktigste bestanddelen i ledd, muskler, hud og brusk og utgjør en tredjedel av kroppens totale proteininnhold. Kollagen bidrar til å opprettholde styrke og fleksibilitet i blant anna ledd, bindevev, ben og hud. Bindevev finner vi over alt og har som oppgave å gi strukturell større, styrke, avstive og holde kroppen sammen. Fra midten av 20-årene svekkes kroppens kollagennivå gradvis, og ledd blir dermed mer utsatt for slitasje og hudens kollagenkvalitet reduseres. Kollagen som tilskudd frisker opp kroppens egne kollagenlagre og gir næring til nydannelse av kollagen.

Kollagen finnes i ulike varianter. Seagarden sine kollagenprodukter er et unikt bioaktivt protein rett fra havet, med villfanga torsk fra Nord-Atlanteren. Dei har ulike varianter der torskeprotein+kollagen inneholder alle 9 essensielle aminosyrer, samt vitaminer, mineraler og marine omega 3 fettsyrer (EPA + DHA). Dei andre produktene er blandingsprodukter med protein/peptider.

Produktene har høg bio-tilgjengelighet – er lett fordøyelig og tas rskt opp i kroppen, og har andre unike bioaktive peptider som kan utøve positive effekter i kroppen, som antioksidative egenskaper.

Du kan lese meir om Seagarden og kollagenproduktene av torsk HER.

Seagarden sitt Nutricoll Marint Kollagen er med vitamin C og har en naturlig smak av jordbær. Sjølv om proteinet er laga av torsk, så verken smaker eller lukter denne noko anna enn jordbær, som derfor passa veldig godt i smoothie 🙂

Du kan lese meir om Marint Kollagen med jordbærsmak HER.

Smoothie bowl er perfekt til frukost – spesielt no som det blir meir vår!

Ha en superfin tirsdag ♥

Annonse

SKRIV EN KOMMENTAR

Nyaste innlegg