Tips til korleis du får billige fraktpris på iHerb!

No er det lenge sida eg har delt mine siste iHerb-kjøp! Det har blitt nokon pakker sida forrige gang som eg tenker å dele med dere 🙂 Men ikkje nok med det, eg tenkte og eg skulle dele eit supertips på korleis man kan få gratis frakt!

Først og fremst: er du ny på iHerb kan du lese iHerb guiden min HER. Der står informasjonen du trenger i forhold til bestilling, frakt, toll, importregler også vidare.

Over til dagens tips: korleis få gratis frakt på iHerb?


Har du sett at det står «Shipping Saver» under nokon av produktene på iHerb sin nettside? Dette er produkter som vil gi deg en billigare frakt enn produkter du hadde kjøpt uten merkinga. Velger du desse vil du kunne spare på fraktkostnadene, eller faktisk få heilt gratis frakt!

Når du går innpå de ulike kategoriene eller søker i søkefeltet etter produkter, så kan du velge kategorien «Shipping Saver» på venste side. Når du haker av her, så kommer det kun opp produkter som er Shipping Saver.

Du kan mikse og trikse med ulike produktkombinasjoner for å finne den beste fraktprisen. Eg velger alltid eit par produkter med Shipping Saver og eit par produkter uten, også mikser eg og finner ut kva som blir den beste prisen 🙂 Takk til Lovely Liller som tipsa om dette på bloggen sin her! Ho har og mange gode iHerbtips og eg titter alltid innom bloggen hennas for inspirasjon til kva eg skal kjøpe 🙂

Så, over til eit par av mine siste pakker 🙂

Dandy blend HER.
Eg har vist dere dandy blend før. Det er en av mine store iHerbfavoritter! Eg har skrevet eit eget innlegg om den nydelige drikken HER om du er nysgjerrig.

*

Snip Chips HER.
Snip chips er en anna iHerbfavoritt som e bestiller om og om igjen. Det høres veldig sært ut, men det er altså supersnacks med pastinakk og usøtet kokos som hovedingredienser. Sprøtt, smakfullt og rik på vitaminer, fiber, kalium og omega 3. Chipsen er glutenfri, rå og organisk.

Snip Chips får du i tre ulike smaker. Min favoritt er Dill Picke som vist på bildet 🙂

*

Quest Cereal Proteinbar HER
Denne er fleire måneder sida eg bestilte, men eg har rett og slett glømt å vise den til dere! Det er en av de nyere variantane av fra Quest Nutrition, men er ikkje som Questbarer. Questbarene er mektige, kompakte og seige – medan desse er lette og sprø i konsistensen. Denne sjokoladesmaken er skikkelig god, og en bar inneholder 110 kalorier med heile 12 g protein.

Just Fruit Salad HER
Denne fikk eg med på Shipping Saver. Inneholder tørka frukt.

*

Nescafè HER.
Porsjonsposer med kaffe som man blander med vatn. Denne fikk eg også på Shipping Saver. Perfekt på tur!

Powered Peanut Butter HER
Enda en Shipping Saver! Porsjonspakke med pulverisert peanøttsmør. Tenker i hovedsak å prøve denne til bakst eller pannekaker!

*

Mocha Chocolate Chip Questbar HER
Sist, men ikkje minst denne nyaste Questbaren! Absolutt en av mine favoritter. Litt mjukare i konsistensen, sjokoladebiter og deilig moccasmak 🙂

Håper du liker innlegget!
Har du iHerbtips er eg alltid åpen for å prøve nye ting, så skrik ut!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

8 kommentarer

 1. Hei
  Eg er en skikkelig stor søtmoms og klarer meg oftast ikkje uten noko søtt kvar dag, derfor prøver eg ut snacks uten sukker men det eg lurer på er: mange oppskrifter rundt om på bloggar inneheld proteinpulver, kan eg ete det sjøl om eg ikkje trenar? Eg går tur nokre gonger i veka men stort meir blir ikkje det til har høyrt at du kan legge på deg av proteinpulver men er ikkje sikkert det stemmer. vil ikkje ha på igjen dei kiloa eg fekk av med å legge om kostholdet

  1. Hei!
   Ja, det er ikkje noko hokkus pokkus med proteinpulver. Det er berre protein i pulverform, og det har ingenting å sei om det kjem fra kjøtt, egg, yoghurt eller pulver 🙂 Lag deg gjerne oppskrifter med proteinpulver visst du liker det 🙂

 2. Hei Linda og takk for en super blogg og tips! Mange av dine oppskrifter blir lager hver eneste uke hos meg. Jeg har prøvd å bestille fra iherb, men får i ettertid mail om at betalingen ikke har gått gjennom, til tross for at alt er skrevet riktig og jeg har penger på konto. Har du erfaring med dette?

  1. Hei Thea! Så hyggelig å lese at oppskriftene mine faller i smak hos deg 🙂
   Det du beskriver har eg aldri opplevd, dessverre. Det høres veldig merkelig ut… Men legg igjen en kommentar hos iHerbdronninga Lovely Liller som eg nevner i innlegget, kanskje ho veit noko om det? 🙂

 3. Heisann! Har fulgt deg over flere år, og må få komme med litt velfortjent skryt! Er nå over 40, er lærer og har 2 skolebarn. Har alltid vært interessert i ernæring, og er glad i å lage mat. Etter at mitt ene barn fikk diabetes type 1 for 5 år siden, ble din blogg en fast følgesvenn og har gitt mye inspirasjon og gode måltider i vår familie. Du er kjempeflink! Har anbefalt andre å Google deg, og også anbefalt boka di Bare gode tilbakemeldinger fra andre også! Lykke til videre, du er helt klart min favoritt blant alle landets matbloggere! NB! Har du muligheten for det, hadde det vært flott m næringsinnhold jf antall karbohydrater pr 100 g for oss m diabetikere å ta hensyn til

  1. Heisann Hannah!

   Tusen takk for en veldig hyggelig kommentar, det varmer virkelig mitt matglade hjerte <3 Håper eg kan fortsette å inspirere deg og din familie framover (sjølm om eg ikkje kjem til å rekne karbohydrater) 🙂 Ha en nydelig søndagskveld 😀

 4. Hvor kjøper du søtningsprodukter?

  1. Helsekostbutikk 🙂