Linda Stuhaug

Annonse

Sukkerfri rabarbrasuppe med jordbær

Sukkerfri rabarbrasuppe med jordbær
God lillelørdag!
Oppskriftene med rabarbra fortsetter, håper det er fleire enn meg som fortsatt har rabarbra igjen? Eg var litt sein med å få plukka det i år, men oppskirfter måtte eg lage uansett. Idag er det en sukkerfri rabarbrasuppe med jordbær som skal lages, etter ønske fra veldig mange av dere når eg spurte kva rabarbraoppskrifter dere savna 🙂 Suppa lages på 15-20 minutter før den må avkjøles, så dette er fort gjort og en perfekt lett sommerdessert etter grillmaten!
Sukkerfri rabarbrasuppe med jordbær, 2-3 porsjoner250 g rabarbra3 dl vatn100 g sukrin gold1 ts ekte vaniljepulver* 1 stk kanelstangTil servering: ferske jordbær en klatt sukkerfri vaniljeis
*kan byttes med frø fra 1-2 vaniljestenger. Kok også vaniljestengene med resten og ta dei ut med kanelstanga.
Slik gjer du: Vask rabarbraen og kutt i jevnstore biter på 1-2 cm, ha over i en liten kjele med vatn, sukrin gold, vaniljepulver og kanelstang. Kok opp og la det småkoke i 10-15 minutter, til rabarbraen har kokt i stykker. Smak til om du eventuelt ønsker suppa søtare. Avkjøl.
Ta ut kanelstanga og porsjoner suppa i 2-3 skåler. Server med ferske jordbær i skiver og en klatt sukkerfri vaniljeis!
En fantastisk god kombinasjon♥ Litt søtt, passe syrlig og smaker som passer god sammen.
Det er nettopp slike oppskrifter det virkelig passer med en klatt vaniljeis! Mi sukkerfrie, enkle oppskrift finner du HER.
Håper det frister 🙂
No skal dagen og sola nytes utendørs! Ha en fin dag alle sammen♥

God lillelørdag!

Oppskriftene med rabarbra fortsetter, håper det er fleire enn meg som fortsatt har rabarbra igjen? Eg var litt sein med å få plukka det i år, men oppskirfter måtte eg lage uansett. Idag er det en sukkerfri rabarbrasuppe med jordbær som skal lages, etter ønske fra veldig mange av dere når eg spurte kva rabarbraoppskrifter dere savna 🙂
Suppa lages på 15-20 minutter før den må avkjøles, så dette er fort gjort og en perfekt lett sommerdessert etter grillmaten!

Sukkerfri rabarbrasuppe med jordbær, 2-3 porsjoner250 g rabarbra3 dl vatn100 g sukrin gold1 ts ekte vaniljepulver*
1 stk kanelstangTil servering:
ferske jordbær
en klatt sukkerfri vaniljeis

*kan byttes med frø fra 1-2 vaniljestenger. Kok også vaniljestengene med resten og ta dei ut med kanelstanga.

Slik gjer du:
Vask rabarbraen og kutt i jevnstore biter på 1-2 cm, ha over i en liten kjele med vatn, sukrin gold, vaniljepulver og kanelstang. Kok opp og la det småkoke i 10-15 minutter, til rabarbraen har kokt i stykker. Smak til om du eventuelt ønsker suppa søtare. Avkjøl.

Ta ut kanelstanga og porsjoner suppa i 2-3 skåler. Server med ferske jordbær i skiver og en klatt sukkerfri vaniljeis!

En fantastisk god kombinasjon♥ Litt søtt, passe syrlig og smaker som passer god sammen.

Det er nettopp slike oppskrifter det virkelig passer med en klatt vaniljeis! Mi sukkerfrie, enkle oppskrift finner du HER.

Håper det frister 🙂

No skal dagen og sola nytes utendørs! Ha en fin dag alle sammen♥

Annonse

2 Kommentarer

B

Bente Lager Lien

15. august 2018

Hei Linda! Har du forsøkt rabarbrasuppen med sukrin+ istedenfor gold? Jeg har forsøkt den og den ble kjempegod med gold men fargen er ikke så lekker. Kan jeg enkelt bytte ut med sukrin + og samme menge gram tror du? mvh Bente 🙂

Linda Stuhaug

16. august 2018

Hei Bente! Du kan fint bytte ut sukrin gold med halve mengden sukrin+ 🙂

SKRIV EN KOMMENTAR

Nyaste innlegg