Sukkerfri og enkel bringebæris

God fredag!

Helga nærmer seg og vi er godt i gang med juli. Du verden så tida flyr…

Idag har eg vertfall en krema og god fløteis med bringebær til dere. Du kan velge sjølv om du vil bruke kremfløte og/eller vikingmelk – eg brukte 50/50 etterosm eg hadde litt igjen av begge deler. Trenger du isen laktosefri/melkefri kan du bruke laktosefri kremfløte/søyafløte eller lignande 🙂

Håper det frister:

Bringebær is
400 g fløte/vikingmelk
350 g fryste bringebær
2 ss sukrin+

Slik gjer du:
Kjør ingrediensene i en blender eller med stavmikser. Hell over i en form og sett i frysaren i minst 2-3 timer. La isen tine litt i romtemperatur før servering.

Tips!
Bytt gjerne bringebær med sesongens norske jordbær, blåbær, mango eller andre frukt/bær du liker 🙂

Velbekomme♥

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

2 kommentarer

  1. Anne Marte

    Hvor lenge skal du mikse eller hvilken konsistens skal du ha før det helles over i form og hives i frys?

    1. Berre til alt er godt klumpfritt og godt blanda 🙂