Lompepizza med restefyll

God morgen!

Vi er snart klare for en ny og aktiv dag, men først vil eg dele eit raskt og enkelt lunsj- eller middagstips med dere! Lompepizza er alltid en slager, og fyllet varierer eg fra gang til gang og kva eg har tilgjengelig.

Denne gangen lagde eg en lompepizza med restefyll av kjøttfyll av karbonadeig: eg hadde laga søtpotet nachos tidligere og fraus ned fyllet som har til over i en liten boks. På morgonen tok eg boksen ut av frysaren, fylte lompene ved middagstider og hadde middagen klar på 15 minutter 🙂

Det er eit tips til dere også. Lager du pizza, nachos, taco, spagetti eller lignande – lag gjerne litt ekstra/ frys ned det som er til overs. Heilt supert å ha i frysaren til raske middager som blant anna lompepizza 🙂 Du trenger heller ikkje fryse det ned om du skal lage det innen eit par dager.

Juster mengdene etter deg og dine behov!

Lompepizza med restefyll, 1 person
Restefyll fra middagen du har rester fra
Lomper
Ost

Slik gjer du: 
Sett ovnen på 200 grader varmluft. Ha over fyllet, topp med ost og steik midt i ovnen i 8-10 minutter til kantane er gylne og osten godt smelta. Følg med underveis, steiketida kan variere fra ovn til ovn!

La pizzaen kvile litt før servering. Kantane blir sprø og gode, og resten av lompa mjuk. Eg pleier å brette den sammen før eg spiser

TIPS! Ønsker du at heile lompebunnen skal bli sprø? Forsteik lompene nokon minutter til dei er sprø. Avkjøl litt før du deretter tar på fyllet!

Server gjerne med en frisk salat som tilbehør 🙂

Nyt en digg restepizza!

Har du andre tips til kva man kan bruke kjøttfyll-rester til? Del gjerne! 

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

10 kommentarer

 1. Kristin

  Hei 🙂 Jeg er på utkikk etter en sunn sirup til å ha på pannekaker o.l. – hva anbefaler du? Mayple sirup, agavesirup eller noe annet? Og kan disse klassifiseres som sunne? Eller har du noe annet å anbefale meg som jeg kan helle over pannekakene og spise med god samvittighet? 🙂

  1. Hei! Eg vil egentlig anbefale fibersirup gold 🙂 God på smak, lav GI, anvendelig, kalorilett i forhold til sirup 🙂

   1. Kristin

    Tusen takk for svar 🙂 Kan jeg bruke det rett på pannekaker, på havregrøt, i yoghurt osv? 🙂

   2. Det kan du 🙂 Synes den er veldig god på smak og passer til alt!

 2. Hei.
  Er disse lompepizzaen ogaå like gode som lunsj dagen derpå ? Mtp det er karbonadedeig på?

  Skal prøve å lage en kombinasjon av flere men usikker om de er gode kalde når det er kabonadedeig på?

  1. Hei! Absolutt, eg har fleire ganger hatt med lompepizza i matpakken 🙂 Synes dei er gode kalde også, både med karbonadedeig og anna fyll!

 3. Hei, jeg elsker lompepizza å spiser det sikkert litt for mye :p med tanke på at det er ost på, er det egentlig da så sunt? Jeg får nesten dårlig samvittighet etterpå mtp osten. Hvor mange lomper bruker du til feks lunsj?

  1. Ost er da ikkje usunt. Et lompepizza med den beste samvittighet 🙂

 4. Elsker lompepizza