Sukkerfri og enkel jordbæris

God tirsdag!

Sommaren er ikkje over enda, og dei norske jordbæra er virkelig i sesong. Legg ei korg i frysaren og lag en skikkelig enkel kremis med jordbær, uten tilsatt sukker 🙂 Like god å ete aleine som med ekstra bær som topping!

Jordbæris
400 g fløte/vikingmelk
350 g fryste, norske jordbær
2 ss sukrin+

Slik gjer du:
Kjør ingrediensene i en blender eller med stavmikser. Smak til med meir søtning om nødvendig. Hell over i en form og sett i frysaren i minst 2-3 timer. La isen tine litt i romtemperatur før servering.

Oppskrifta er ganske så lik som bringebærisen som du finner oppskrift på HER:

Så du skjønner kanskje kor enkelt det er å lage sin egen favorittsmak 🙂 Bytt jordbær med frukt/bær du liker, gjerne en kombinasjon mellom fleire, så får du akkurat den isen du vil ha! Sukrin+ kan og byttes med anna søtning du liker og har tilgjengelig. Hugs å smake til for å få den sødmen du ønsker!

Nyt ♥

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

2 kommentarer

  1. Denne er helt villt god:) lager denne for 2 gang nå

    1. Så kjekt å lese, Mari 😀 Eg fikk tak i masse jordbær igår, kanskje det blir jordbæris idag på meg også!!