Mine topp 10 favorittoppskrifter – sukkerfri snacks

God ettermiddag i sola!

For en luksus med det været her?! Etter en lang sommar på Vestlandet er eg ikkje vandt med så mange soldager på kort tid. Det er så deilig det 🙂

Idag og dei tre neste fredagane framover tenkte eg å samle mine topp 10 sukkerfri, søte favorittoppskrifter, delt inn i snacks, kaker/bakst, desserter og søte oppskrifter uten helsekostprodukter. Det blir altså mine favoritter, og ikkje bloggens favoritter, om du forstår forskjellen 😉 Likevell er det mykje av det samme, for dei mest populære oppskriftene i dei ulike kategoriane på bloggen er som regel mine favoritter også.

Eg starter med snacks, og alle oppskriftene er uten tilsatt sukker og gluten, og fleire av dei er/kan lagast melkefri. Håper du finner noko som frister!

Snickers sjokolade HER:

*

Heimelaga coco crunch-kuler HER:

*

Garantert sprø ristede kikerter HER:

*

Sunne browniekjeks med kun 4 ingredienser HER:

*

Vaniljefudge med skivede, brente mandler HER:

*

Peanøtt-trøfler med sjokoladetrekk HER:

*

Kinderegg med melkekrem HER:

*

Grønnkålchips HER:

*

«Smil» sjokolade HER:

*

Sjokoladefudge HER: 

Der har du altså mine 10 favorittoppskrifter! Og du, sjølv om eg poster innlegget på en fredag, så er det ikkje en oppfordring om å bytte ut lørdagskosen med sukkerfri alternativer 😉 Men det kan jo vere som ekstra kos – for eksempel i kveld eller søndag 🙂 Så er jo det mange gode alternativer for dei med diabetes eller av andre grunner må eller vil kutte ut sukker, eg veit det er mange av dere!

Riktig god helg, godtfolk♥

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *