Zero konkurranse – og eg trenger DITT tips!

Riktig god torsdag alle sammen!

I dag skal eg be om DIN hjelp, og eg håper du vil legge igjen en kommentar med tips til meg!

Eg har nemlig blitt utfordra av Tine Piano til å lage en ny oppskrift med høstens frukt og bær med Piano Vaniljesaus Zero! Vaniljesausen kan enten vere en del av oppskrifta, eller passe som tilbehør til oppskrifta.

Det er jo høgsesong for norske frukter og bær, så her står du fritt om det skal vere oppskrift med rips, multer, blåbær, epler, plommer, bringebær, pære eller kva som helst anna 🙂

Dette er en utfordring/konkurranse mellom ulike bloggere, der DU til sjuande og sist skal avgjere kven som har laga den beste oppskrifta! Dette blir gjort via en avstemning på Piano sin egen facebookside.

Oppskrifta skal ikkje berre deles med dere her på bloggen, den skal faktisk FILMAST! For dere som følger meg, så har eg enda ikkje tatt steget og starta med film, så dette blir spennande!

Så folkens, har du tips til kva eg kan lage? Eit spesielt ønske av en oppskrift med frukt/bær du ønsker eg skal sunnifisere? Det kan vere alt fra pai, iskrem, fruktsalat, mousse, gelè, kaker…

Legg igjen en kommentar i kommentarfeltet, på facebooksida mi HER eller på Instagram under @lindastuhaug. Du kan sjølvsagt sende meg en mail også, om du heller vil det!

Håper å høre fra deg 😀 

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

18 kommentarer

 1. Det absolut godaste jag ätit i sommar är denna paj. Pajskal fyllt med vaniljkräm/vaniljpudding toppat med färska jordgubbar. Serverat med vispad grädde.

  aniastarmach . pl/przepis/tarta-z-truskawkami/

  Tänkte man kunde göra ett sundare pajskal. Blanda Pianos Vaniljsås med potatismjöl eller majsstärkelse så att den tjocknar, och sen täcka med skivade jordgubbar. Servera med (vanilj-)kesam.

  1. Takk for gode tips, Tobbe 😀

 2. En eller annen slags pudding? Vaniljesaus gele?

 3. Marte M

  Opp-ned-kake med litt saus i kakedeigen, og server med friske bær og vaniljesaus til kanskje?

  1. Absolutt eit godt tips 😀

 4. Kristin

  Jeg ville gått for en variant med bjørnebær. Det er jo sesong for det akkurat nå, og kombinasjonen vanilje og bjørnebær er sååå godt! Går det an å koke sausen inn til en krem og blande med bær. Og så f.eks. bruke kremen i enten en smuldrepai eller i kombinasjon med en ostekrem og en sprø havrecrumble på toppen? Bare brainstormer litt. Er så gøy å være litt kreativ 😉 Lykke til!

  1. Supertips! Takk Kristin 😀

 5. Hva med en form for eplekake, fylt med vaniljekrem, kanel og jordbær/bringebærsyltetøy. Epler på toppen av kaken:-)

  1. Mmm… Høres godt ut 🙂

 6. Frøydis

  Jeg ønsker meg pai med rabarbra og jordbær, eller mandelbunn med krem e.l og ripsbær

  1. Rabrabra- og jordbær smuldrepai har eg i arkivet 😀 Mandelbunn med rips høres godt ut!

 7. Smuldrepai med bringebær eller rabarbra og sausen ved siden av. Naaam 🙂

 8. Ei eplekake eller pai fylt med masse epler og kanskje rabarbra, og sjølvsagt vailjekrem inne i kaka eller paien! Det er noko eg forbinder med haust, og det trur eg er noko som fell i smak hos dei aller fleste. Du klarar nok å lage ein god variant av det meste! Lykke til 🙂

  1. Høres nydelig ut… lun eplepai er SÅ godt!
   Takk Tonje 😀

 9. Alexandra

  Hva med plommepai? 🙂

  1. Plommepai høres nydelig ut!