Mine topp 10 favorittoppskrifter – sukkerfri desserter

Riktig god fredag!

Først og fremst: tusen takk og supermange gode tips til oppskrift med Vaniljesaus Zero! Det er berre å fortsette å tipse, enten på gårsdagens blogginnlegg HER, på facebooksida mi HER eller instagramposten igår under @lindastuhaug 🙂 Eg kjem til å ha problemer med å velge, men det er jo berre eit luksusproblem!

Så, over til dagens! Som eg nevnte forrige fredag tenkte eg å samle mine topp 10 sukkerfri, søte favorittoppskrifter delt inn i snacks, kaker/bakst, dessertert og søte oppskrifter uten helsekostprodukter. Forrige fredag var det topp 10 snacks (les innlegget HER) og denne fredagen tenkte eg å ta topp 10 desserter. Dette er altså mine favoritter, og ikkje bloggens favoritter, men populariteten er mykje av det samme hos både meg og dere 🙂

Snickers is HER:

*

Yoghurt panna cotta med bringebærcoulis HER:

*

Heimelaga proteinpudding med sjokoladesmak HER:

*

Rabarbra- og jordbærsmuldrepai HER:

*

Sjokolademousse med vaniljesaus HER:

*

Rask og enkel banankake i kopp HER:

*

Møre, karamelliserte epler HER:

*

Lime- og bringebær panna cotta HER:

*

Mini smuldrepai med blåbær HER:

*

Rask og enkel bringebærsorbet HER:

Håper du fant noko som frister! Neste fredag blir det enten kaker/bakst eller søte oppskrifter uten helsekostprodukter 🙂

God fredag alle sammen! Eg har komt meg heim for helga og blir her til mandag, klager ikkje når forelesaren legger studiedager på fredag OG mandag så eg får ei skikkelig langhelg heime♥

Nyt dagen!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *