Mine topp 10 favorittoppskrifter – sukkerfri kaker/bakst

Heisann!

Då er vi over på tredje fredagen med samling av mine favorittoppskrifter innen det søte. Først ut var topp 10 snacks HER, forrige fredag var det topp 10 desserter HER, og idag er det kaker/bakst på menyen! Mine favoritter som eg lager litt oftare enn andre 🙂

Kaker er faktisk det eg har minst av her på bloggen, snacks og desserter er eit langt større arkiv på! Men likevell er det så mange skikkelig gode kaker, som er verdt å dra fram igjen. Her har du mine topp 10 favoritter:

Snickers brownies HER:

*

Blåbærkake med innbakt vaniljekrem HER:

*

Eplekake HER:

*

Sjokolademoussekake med nøttebunn HER:

*

Blåbærkake med ostekrem HER:

*

Sjokolade- og bananmuffins HER:

*

Saftig gulrotkake HER:

*

Enkel snickerskake HER:

*

Ostekake HER:

*

Skuleboller HER:

Det riktige her blir faktisk mine topp 9 kaker – og deretter en ekstraoppskrift på slutten her som eg veit mange av dere elsker! Eg er ikkje veldig glad i gjærbakst nemlig, ganske så unormal der føler eg? – men eg følte for å ta den med fordi det er en virkelig populær oppskrift 🙂

Siste innlegg ut neste fredag blir mine topp 10 søte oppskrifter uten helsekostprodukt! Altså uten sukrin og kun med ingredienser du finner på dagligvarebutikken.

Då – eg har en real jobbefredag framfor meg og må hive meg rundt!
Riktig god helg alle sammen♥

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *